Χωρίς κατηγορία

Σιέρα Λεόνε- Πάνω από 100 νεκροί απο έκρηξη – Βραζιλία – Νεκρή γνωστή τραγουδίστρια σε αεροπορικό δυστύχημα

06.11.2021 | 13:50 Eνσωμάτωση

Τραγωδία με εκατό νεκρούς νεκρούς στη Σιέρα Λεόνε, μετά από σύγκρουση βυτιοφόρου καυσίμων με φορτηγό στην πρωτεύουσα Φρητάουν ενώ στη Βραζιλία σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της χώρας.

Ολόκληρη συνοικία τυλίχτηκε στις φλόγες από την έκρηξη που έγινε μετά τη σύγκρουση των οχημάτων, καθώς οι περίοικοι προσπαθούσαν να μαζέψουν σε κουβάδες το καύσιμο που διέρρεε από το βυτιοφόρο. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα λεωφορείο γεμάτο επιβάτες καθώς και πολλά σπίτια. Οι αρχές μιλούν για 84 νεκρούς και πολλές δεκάδες τραυματίες, ενώ υπάρχουν εκτιμήσεις για πάνω από 100 νεκρούς, πολλοί από αυτούς απανθρακωμένοι που δεν μπορούν να αναγνωριστούν.

Πέντε είναι τα θύματα της συντριβής του μικρού αεροπλάνου στην ανατολική Βραζιλία. Νεκροί είναι η τραγουδίστρια Μαρίλια Μεντόνσα, από τις πιο δημοφιλείς στη χώρα της- είχε τιμηθεί με Λάτιν Γκράμι-, ο μάνατζερ και ο βοηθός της καθώς και οι δυο πιλότοι. Τραγική ειρωνεία, λίγο πριν από το δυστύχημα η 26χρονη τραγουδίστρια είχε ανεβάσει στο Ινσταγκραμ βίντεο από την επιβίβασή της στο αεροπλάνο και άλλο ένα όπου έτρωγε μέσα στο αεροσκάφος που κατευθυνόταν στην πόλη Καρατίνγκα για συναυλία.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 06/11/2021