Ελλάδα

Φως στο Τούνελ – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εξαφάνιση υπαλλήλου της ΕΥΠ

06.11.2021 | 20:23 Eνσωμάτωση

Με δύο νέες υποθέσεις ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής.

Τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός υπαλλήλου της ΕΥΠ από τον περασμένο Μάρτιο και την εξαφάνιση μίας ηλικιωμένης από το Αιγάλεω η οποία, όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε νεκρή την ημέρα της εξαφάνισής της τον περασμένο Σεπτέμβριο και κατέληξε στα «αζήτητα» του νεκροτομείου Αθηνών.

Ο Νώντας Τόλης με σπουδές στη Γιουγκοσλαβία, χαρακτηρίζεται ως ένα άτομο αγαπητό και δραστήριο. Προσλήφθηκε στην ΕΥΠ αρχές του 2000 σαν μεταφραστής. Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν περίπου πέντε χρόνια, έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Το «Τούνελ» βρέθηκε στη γειτονιά του αγνοούμενου. Εκεί μίλησε με γείτονες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του άνδρα, που μετρά περίπου 8 μήνες και φαίνεται πως τον αναζήτησαν εκεί αρκετές φορές και συνάδελφοί του από την ΕΥΠ.

Το «Τούνελ» θα συνεχίσει την έρευνα για την περίεργη υπόθεση.

Τραγωδία πίσω από την εξαφάνιση της Σοφίας Αρχιμανδρίτου

Σοκαριστικές ήταν οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής και στην υπόθεση εξαφάνισης της μοναχικής ηλικιωμένης, Σοφίας Αρχιμανδρίτου από το Αιγάλεω την οποία αναζητούσαν γείτονες και φίλοι.

Φαίνεται πως ήταν νεκρή από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της, καθώς βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη ταυτοποίησή της εκκρεμεί, ωστόσο το «Τούνελ» φαίνεται πως άνοιξε τον δρόμο για να βγει από τα αζήτητα που βρίσκεται επί 50 ημέρες, εξαιτίας έλλειψης συντονισμού μεταξύ των υπηρεσιών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/11/2021