Υγεία

Λάρισα – Διευθυντής κλινικής κορωνοϊού καταρρέει μπροστά στις κάμερες από κούραση

02.11.2021 | 17:17 Eνσωμάτωση

Ο διευθυντής κλινικής κορωνοϊού στο νοσοκομείο της Λάρισας, Γιάννης Γκαμπράνος, καταρρέει από κούραση, την ώρα που έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ, ωστόσο καλή φαίνεται να είναι η κατάσταση της υγείας του.

Το περιστατικό στη Λάρισα που αποτυπώθηκε στις κάμερες, αντικατοπτρίζει την εξουθένωση του υγειονομικού προσωπικού στη χώρα, που εδώ και τόσους μήνες δίνει τη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο διευθυντής της κλινικής Covid στο νοσοκομείο της Λάρισας, Γιάννης Γκαμπράνης, κατέρρευσε την ώρα που έκανε δηλώσεις σε ΜΜΕ.

Την ώρα που μιλούσε σταμάτησε, και ενημέρωσε τους ανθρώπους που ήταν εκεί πως δε μπορεί να συνεχίσει γιατί είναι πάρα πολύ κουρασμένος.

Αμέσως υποβασταζόμενος κάθεται σε ένα σκαλί, και φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι σε άσχημη κατάσταση από την κούραση.

Ενδεικτικό του φόρτου εργασίας με τα περιστατικά covid, αλλά και των κενών που γιατροί και νοσηλευτές πασχίζουν να καλύψουν με όσες δυνάμεις έχουν.

Ο Απόστολος Κομνός, διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Λάρισας, ανέφερε στην εκπομπή LIVE NEWS πως ο κ. Γκαμπράνης είναι καλά στην υγεία του και δεν παρουσιάζει καρδιολογικά προβλήματα, και επρόκειτο για ένα λιποθυμικό περιστατικό. Επιπλέον, ο κ. Κομνός ανέφερε πως οι παθολόγοι είναι 8 άτομα στο νοσοκομείο και εκτός από τα περιστατικά COVID που έχουν, πρέπει να αντιμετωπίσουν και τα υπόλοιπα.

Οι ώρες εφημερίας είναι πάρα πολλές για τους γιατρούς και ακόμη περισσότερο τώρα που η πανδημία είναι σε πλήρη έξαρση.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 02/11/2021