Κόσμος

Νέα «ύποπτα» περιστατικά με πυρά στα γυρίσματα της ταινίας του Μπάλντουιν

23.10.2021 | 20:21 Eνσωμάτωση

Ακόμα δυο περιστατικά επικίνδυνων πυροβολισμών είχαν γίνει στα γυρίσματα της ίδιας ταινίας, πριν σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας από το χέρι του Μπάλντουιν.

Ειδικότερα, τα περιστατικά συνέβησαν το περασμένο Σάββατο και θα έπρεπε να είχε σημάνει καμπανάκι κινδύνου, όμως οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία, γράφουν οι Times του Λος Άντζελες.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι εκπυρσοκρότησε δυο φορές κατά λάθος το όπλο που κρατούσε ένας κασκαντέρ ο οποίος αντικαθιστούσε τον Μπάλντουιν. Και στον κασκαντέρ είχαν πει ότι το όπλο είναι ασφαλές, αλλά δεν έγινε έρευνα για το περιστατικό, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Είναι άγνωστο αν σε αυτούς τους πυροβολισμούς υπήρχαν αληθινές σφαίρες. Πέντε ημέρες μετά έγινε η τραγωδία. Η εφημερίδα φιλοξενεί καταγγελίες μελών του συνεργείου ότι υπήρχε μεγάλη ένταση στα γυρίσματα που θα έπρεπε να διαρκέσουν 21 ημέρες.

Η ταινία ήταν χαμηλού προϋπολογισμού και η τραγωδία συνέβη την 12η ημέρα των γυρισμάτων. Όλοι βιάζονταν και δεν έδιναν μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια, κατήγγειλε ένας από αυτούς.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/10/2021