Ελλάδα

Γλυκά νερά – Συνταρακτικές αποκαλύψεις στο «Φως στο Τούνελ»

23.10.2021 | 20:06 Eνσωμάτωση

Η Αγγελική Νικολούλη η οποία έκανε πρεμιέρα χθες στο MEGA με το Φως στο Τούνελ μίλησε με τη γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση παλαιότερα με τον πιλότο. Αναφέρθηκε στα σημειώματα που της άφηνε ακόμα και λίγο καιρό όπως ανέφερε πριν τη δολοφονία της Καρολάιν. Στο MEGA και το Έλα Χαμογέλα μίλησε για το θέμα ο δικηγόρος του πιλότου.

Πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με τους τηλεθεατές εδώ και 27 χρόνια, η δημοσιογράφος-ερευνήτρια Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα από την συχνότητα του μεγάλου καναλιού, απ’ όπου θα δίνει ραντεβού κάθε Παρασκευή βράδυ.

Το «Τούνελ» προχώρησε σε αποκαλύψεις, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών. Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε σημαντικό μάρτυρα και μίλησε μαζί του. Τα όσα λέει, είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση του φίλου του, του Μπάμπη, με μία γυναίκα που είχε ερωτευτεί και τον είχε σημαδέψει.

Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε όμως να εντοπίσει και την φίλη του πιλότου στην πόλη που μετακόμισε μετά το άγριο έγκλημα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και να μιλήσει μαζί της. Η ίδια αποκάλυψε τα πάντα, καλυμμένη στην ανωνυμία που ζήτησε.

Η γυναίκα με την οποία, όπως δηλώνει, είχε σχέση ο Μπάμπης, αναφέρθηκε και σε αυτά που της ζήτησε ο πιλότος λίγες ημέρες πριν δολοφονήσει με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του.

Το «Τούνελ» ταξίδεψε στην Κύπρο για την πρώτη εκπομπή της σεζόν για να ερευνήσει μία νέα υπόθεση – θρίλερ, με θύμα έναν Έλληνα αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού. Ο Βαγγέλης Φραγκούλης 29 χρόνων από τον Πόρο, βρέθηκε νεκρός τον Οκτώβριο του 2020, μέσα στην αποθήκη που νοίκιαζε στη Λεμεσό. Στην καρδιά του ήταν καρφωμένο το καταδυτικό του μαχαίρι. Οι Αρχές απέδωσαν τον θάνατό του σε αυτοκτονία. Τα στοιχεία όμως που δείχνουν το αντίθετο είναι πολλά και ποτέ δεν ερευνήθηκαν όπως έπρεπε από τις αρμόδιες Αρχές.

Στην εκπομπή η δημοσιογράφος ανέδειξε όλες τις πτυχές των υποθέσεων που παρουσίασε και έγινε σε βάθος ανάλυση των στοιχείων με τους καλεσμένους, ενώ ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη Παρασκευή από την συχνότητα του MEGA.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/10/2021