Κόσμος

Σάλος από την αποκάλυψη ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδροκράτους

20.10.2021 | 20:43 Eνσωμάτωση

Πολιτικό σεισμό προκαλεί στα Κατεχομένα η αποκάλυψη του ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ψευδοπρωθυπουργό των Κατεχομένων, Ερσάν Σανέρ.

Το βίντεο με πρωταγωνιστή τον ψευδοπρωθυπουργό σε βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα, όπου φαίνεται να της δίνει εντολές για να γδυθεί, δημοσιεύθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο, ο οποίος μάλιστα με αναρτήσεις του στο τουίτερ, προβαίνει σε σειρά αποκαλύψεων που εμπλέκει πολιτικούς, επιχειρηματίες, και έγκλειστους σε φυλακές με δράση τόσο στην Τουρκία όσο και στο ψευδοκράτος.

Το βίντεο εξασφάλισε αρχικά επιχειρηματίας ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές των κατεχομένων για διακίνηση ναρκωτικών και απειλεί πως αν δεν αποφυλακιστεί θα αποκαλύψει κι άλλα.

Ο Σανέρ, ένας υπέρμετρα φιλόδοξος πολιτικός, με πλοκάμια στην Άγκυρα, στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για πολιτική δολοφονία ανακοινώνοντας όμως ταυτόχρονα το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Υπενθυμίζω Ράνια ότι πριν από δύο εβδομάδες η λεγόμενη κυβέρνηση παραιτήθηκε καθότι δεν υπήρχε απαρτία στη βουλή, ενώ αναμένεται η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/10/2021