Πολιτική

Καμπάνια για την ακρίβεια και τον κατώτατο μισθό ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας

20.10.2021 | 21:03 Eνσωμάτωση

Πρωτοβουλίες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώνει καμπάνια για την ακρίβεια και τον κατώτατο μισθό, ενώ το συνέδριο του κόμματος θα κόμματος θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022.

Το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε νωρίτερα με τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώνει καμπάνια για την ακρίβεια, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της κρίσης και ούτε θέλει να την αντιμετωπίσει.

Επιπλέον, θα γίνει πρόταση νόμου για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ και διακομματική παρακολούθηση του Ταμείου Ανάκαμψης.

Η εισήγηση του κ. Τσίπρα για το συνέδριο θα γίνει προκειμένου αυτό να πραγματοποιηθει 24- 27 Φεβρουαρίου του 2022 και ο τίτλος του συνεδρίου θα ονομάζεται «Εξωστρέφεια».

Πληροφορίες θέλουν ότι τα στελέχη της ομπρέλας, δηλαδή, της εσωκομματικής αντιπολίτευσης όπως για παράδειγμα ο κ. Τσακαλώτος, ο κ.Βούτσης καθώς και άλλα στελέχη, έξέφρασαν τις αντιθέσεις τους σχετικά με τις συμμετοχές στο συνέδριο καθώς και των δηλώσεων και προτάσεων του κ. Τσίπρα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/10/2021