Ελλάδα

New Media Studies και Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ ενώνουν τις δυνάμεις τους

18.10.2021 | 20:46 Eνσωμάτωση

Δύο σχολές mass media με σημαντική διαδρομή και μεγάλη εμπειρία συντονίζουν τον βηματισμό τους: το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και η New Media Studies συγκροτούν πλέον έναν ισχυρό εκπαιδευτικό όμιλο, που εφοδιάζει τους σπουδαστές με όλα όσα χρειάζονται για να ανοίξουν την πόρτα της αγοράς εργασίας.

Δύο σχολές, εξειδικευμένες στα mass media με μεγάλη πορεία και εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, καθοδηγούμενες από τους Σταμάτη Μαλέλη και Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

«Δύο σχολές που έχουν κοινό στόχο κοινό όραμα όλα αυτά τα χρόνια να δώσουν εξειδικευμένη γνώση στα παιδιά που έρχονται και κυρίως την ευκαιρία να μπορέσουν να πατήσουν για πρώτη φορά το πόδι τους μέσα σε ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης» ανέφερε ο διευθυντής του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

«Σχολές που πραγματικά επικρατούν στην αγορά εργασίας με πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην επάνδρωση, στη στελέχωση των μέσω μαζικής ενημέρωσης. Με μεγάλη χαρά θέλω να σας πω ότι οι περισσότεροι απόφοιτοι μας εργάζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και είναι εξαιρετικοί» υπογράμμισε ο διευθυντής της New Media Studies, Σταμάτης Μαλέλης.

Σήμερα στη Συνέντευξη Τύπου βραβεύτηκαν σπουδαστές της NEW MEDIA STUDIES και του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, οι οποίοι πλέον εργάζονται σε ΟΛΑ τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για λίγες ακόμη ημέρες στο 210.77.09.100

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/10/2021