Πολιτική

Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Καλλιάνου

16.10.2021 | 20:26 Eνσωμάτωση

Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του μετεωρολόγου του MEGA Γιάννη Καλλιάνου.

Οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό του γραφείο, στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη και τον πυροδότησαν στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην κεντρική είσοδο του κτιρίου.

«Εάν στο διπλανό μαγαζί, εκείνη την ώρα που έγινε η έκρηξη και είχε αρχίσει η πόρτα και καιγόταν, έσπασαν τα τζάμια, και έμπαινε πια στον προθάλαμο της πολυκατοικίας, εάν δεν υπήρχε ένας άνθρωπος που είδε τη φωτιά, εάν δεν είχε πυροσβεστήρα και να τρέξει να σβήσει τη φωτιά, δεν θα μιλούσαμε μόνο για φωτογραφίες, αλλά και για ακόμα χειρότερα πράγματα, γιατί στον πρώτο όροφο που βρίσκεται το γραφείο μου υπάρχουν άλλα δυο διαμερίσματα, όπου μένουν οικογένειες με μικρά παιδιά», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στο MEGA.

«Είμαι πολύ ταραγμένος. Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι το να ασχολείσαι σε αυτή τη χώρα με την πολιτική και να προσπαθείς να φέρεις με τις ιδέες σου λύσεις για όλους τους ανθρώπους, να κινδυνεύσεις να σε κάψουν ζωντανό… ε όχι, αυτό δεν πάει παρακάτω», πρόσθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/10/2021