Κόσμος

Μπιλ Κλίντον – Για τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος

16.10.2021 | 20:59 Eνσωμάτωση

Για τέταρτη συνεχή ημέρα παραμένει σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο οποίος εισήχθη από την πρώτη μέρα στην εντατική για προληπτικούς λόγους.

Οι γιατροί διέγνωσαν σήψη, η οποία, όπως εκτιμούν, προήλθε από λοίμωξη του ουροποιητικού.

Του χορήγησαν αντιβίωση και υγρά στα οποία ανταποκρίθηκε σύντομα.

Οι γιατροί του επιβεβαίωσαν ότι η εισαγωγή του δεν έχει να κάνει με τα προβλήματα της καρδιάς του, κάτι που έχει προκαλέσει ανησυχία στο παρελθόν.

Ερωτήματα προκάλεσε και το γεγονός οτι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας ωστόσο σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.

46 χρόνια γάμου

«Ήταν πριν από μισή ζωή, ή μήπως μόλις χθες;»

Με αυτή την τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της η Χίλαρι Κλίντον είχε ευχηθεί στον σύζυγό της μόλις μια ημέρα πριν την νοσηλεία του στο νοσοκομείο της Καλιφόρνια.

Στις 11 του μήνα το ζευγάρι έκλεισε 46 χρόνια γάμου. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γνώρισε τη γυναίκα που έμελλε να γίνει σύζυγός του όταν σπούδαζαν και οι δύο στο Γέιλ, μετά από πολλές τυχαίες συναντήσεις στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου.

Ο Μπιλ Κλίντον υπήρξε Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1993 έως και το 2001. Τόσο η θητεία του όμως όσο και ο γάμος κλονίστηκαν αρκετά λόγω της απιστίας του Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/10/2021