Ελλάδα

Ασπρόπυργος – Εγκατάλειψη βρέφους στο δρόμο – Κλείδωσαν τα υπόλοιπα τέσσερα σε πορτ-μπαγκάζ

12.10.2021 | 20:47 Eνσωμάτωση

Γονείς εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στο δρόμο, το βρέφος ενός έτους χτυπημένο ενώ τα άλλα 4 παιδιά βρέθηκαν κλειδωμένα στο αυτοκίνητό τους.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στα«Νέα» και στο «Βήμα», έφερε στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά, ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης παιδιών.

Πριν από 2 μέρες στον Ασπρόπυργο, ένα ατομο αλβανικής καταγωγής κατήγγειλε στην αστυνομία ότι υπάρχει ένα βρέφος 1 έτους εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο στο δρόμο. Πηγαίνοντας οι αστυνομικοί προσπάθησαν να βρουν τους γονείς του παιδιού, καθώς δεν είχαν περαιτέρω πληροφορίες.

Πλησίασαν κάποιο σπίτι της περιοχής, σωστόσο, άκουσαν κλάματα τα οποία προέρχονταν από ένα αμάξι. Έκπληκτοι διαπίστωσαν πως σε μία θέση ήταν εγκαταλελειμμένο άλλο ένα νήπιο. Έπειτα, άκουσαν και άλλα κλάματα και σε αυτό το άνευ προηγουμένου περιστατικό, είδαν άλλα 3 παιδιά στο πορτ μπαγκαζ κλειδωμένα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μία 13χρονη, η οποία είπε πως οι γονείς ηλικίας 25χρόνων η μητέρα και 27 ετών ο πατέρας της τα είχαν παραδώσει τα παιδιά να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε μέσα.

Τα παιδιά πήγαν στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για παραμέληση και εγκατάλειψη ανηλίκων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/10/2021