Ελλάδα

Θύμα bullying και εκβιασμού από ενήλικες έπεσε 13χρονος μαθητής

12.10.2021 | 20:36 Eνσωμάτωση

Ένα μαρτύριο ζούσε ο 13χρονος μαθητής από τον Γαλατά Τροιζηνίας στα χέρια μιας παρέας 25χρονων.

Έλεγαν ότι είναι βαμπίρ, βάφονταν και ντύνονταν σαν βαμπίρ και τον απειλούσαν πως αν δεν έκανε ό,τι του ζητούσαν, θα έκαναν κακό στην οικογένειά του, ακόμα και με μαγεία.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο μικρός μαθητής βρέθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι… Τον είχαν αναγκάσει να πηδήξει από μία ταράτσα σε ύψος πρώτου ορόφου.

«Άρχισαν να λένε ότι είναι βαμπίρ και τέτοια. Έβαζαν φακούς επαφής, πάταγαν μάλλον με μολύβι, με ένα χρώμα τις φλέβες στο χέρι και γύρο από το μάτι» ανέφερε ο μαθητής μιλώντας στο MEGA.

Του ζητούσαν χρήματα. Κάθε μέρα το ποσό ανέβαινε έφτασε μέχρι και τα 150 ευρώ.  «Άμα δεν φέρω σε 3 μέρες τα χρήματα ότι θα πάθει κάτι η οικογένειά μου… Θα την σκοτώσουνε. Έλεγα στη μάνα μου ότι θέλω 50 ευρώ για το γυμναστήριο άλλα 50 ευρώ για το φροντιστήριο, και τέτοια» πρόσθεσε ο 13χρονος.

Τώρα ο 13χρονος τρώει και κοιμάται κανονικά. «Από προχθές το βράδυ ήμουνα πιο ήρεμος. Το βράδυ δεν κοιμόμουν καλά από τον φόβο να μην κάνουν κακό στην οικογένειά μου. Δεν έτρωγα πολλές ώρες. Μου είχε κοπεί η όρεξη. Ανακουφίστηκα ότι μπήκαν φυλακή και δεν θα ξαναπειλήσουν άλλα παιδιά» συμπλήρωσε ο νεαρός που έπεσε θύμα της παρέας των ενηλίκων.

Η δικογραφία έχει ήδη σχηματιστεί και τα στοματά ανοίγουν στην μικρή κοινωνια του Γαλατά καθώς υπάρχουν και άλλα θύματα εκτός από τον 13χρονο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/10/2021