Ελλάδα

Cosmote Neo – Η νέα ψηφιακή κινητή που καταργεί τις δεσμεύσεις συμβολαίου

12.10.2021 | 20:37 Eνσωμάτωση

Ένα νέο μοντέλο ψηφιακής κινητής τηλεφωνίας φέρνει στην αγορά η COSMOTE. Το "COSMOTE Neo" που μόλις παρουσιάστηκε, απευθύνεται κυρίως στους νέους, προσφέροντας ευελιξία και οικονομία, χωρίς δεσμεύσεις και συνδρομές.

Η COSMOTE πρωτοπορεί, φέρνοντας την digital επανάσταση: το «COSMOTE Neo», την πρώτη εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακή κινητή, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία.

Το COSMOTE Neo, που παρουσιάστηκε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη, που τα θέλει όλα εύκολα, γρήγορα, απλά και ψηφιακά.

Το COSMOTE Neo είναι η κινητή της digital γενιάς, η μόνη κινητή όπου όλα γίνονται αποκλειστικά από το κινητό. στο My COSMOTE App: Από την εγγραφή και την διαχείριση των πακέτων μέχρι την εξυπηρέτηση.

Με ένα κλικ στο κινητό τους, οι καταναλωτές μπορούν με απλά βήματα, να ενεργοποιήσουν το COSMOTE Neo, να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους, να διαμορφώσουν το πλάνο τους όπως θέλουν, να το αλλάξουν, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα ομιλίας και data, να πληρώσουν, ακόμα και να εξυπηρετηθούν. Είναι ευέλικτο, οικονομικό και εντελώς αδέσμευτο, ενώ μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/10/2021