Ελλάδα

Αλέξης Πρεβενάς – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την αγορά κοκαΐνης με delivery

05.10.2021 | 20:42 Eνσωμάτωση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο τραγουδιστής που συνελήφθη μετά τον εντοπισμό στο αυτοκίνητο της συντρόφου του ποσότητας κοκαΐνης.

Ο Αλέξης Πρεβενάς, ο τραγουδιστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τάλεντ σόου, έχει απολογηθεί στον ανακριτή Πειραιά για υπόθεση ναρκωτικών και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Ένα λάθος ήταν δεν αρνούμαι να το παραδεχτώ, όμως δεν έχω κάνει κακό σε κανένα οπότε δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά που λένε»,είπε.

Ο 36χρονος τραγουδιστής συνελήφθη το Σάββατο στη Νίκαια. Αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν ένα κόκκινο πολυτελές αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι. Το αυτοκίνητο ανήκει στη σύντροφο του τραγουδιστή.

Οι αστυνομικοί στην αρχή πίστεψαν ότι οι δύο άνδρες ήθελαν να κλέψουν το αυτοκίνητο όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι πρόκειται για περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκε κοκαΐνη περίπου 17 γραμμαρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί ισχυρίστηκαν ότι είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο κι ότι θα έπαιρναν τα χρήματα που θα έβρισκαν σε συγκεκριμένο σημείο του οχήματος.

Στη συνέχεια, θα άφηναν το κλειδί και θα έφευγαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και ποσότητα κοκαΐνης.

Ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε και η σύντροφος του τραγουδιστή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/10/2021