Οικονομία

Η Kaizen Gaming στο top 10 των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη

05.10.2021 | 20:48 Eνσωμάτωση

Στην πρώτη δεκάδα των εταιριών που προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, κατατάχτηκε η Kaizen Gaming.

Η Kaizen Gaming απασχολεί περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους σε 7 χώρες στην Ευρώπη. Κατέλαβε την 9η θέση στην κατηγορία Best Large Workplaces in Europe με πάνω από 500 εργαζόμενους.

Η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με το γνωστό στο ευρύ κοινοί brand «stoiximan» παρουσίασε αύξηση 700% στο ανθρώπινο δυναμικό της μέσα σε μόλις 4 χρόνια

Η  Kaizen Gaming είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη.

Τον περασμένο Απρίλιο είχε καταλάβει την πρώτη θέση στην κατηγορία άνω των 500 εργαζομένων στην Ελληνική λίστα Best Workplaces 2021 σε συνέχεια της έρευνας που πραγματοποίησε ο οργανισμός Great Place to Work® στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της διάκρισής της συγκέντρωσε μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην ενότητα που αφορούσε στην αναγνώριση των εργαζομένων της, με τα μέλη της εταιρείας να δηλώνουν σε ποσοστό 97,73% πως «Όλοι ανεξαιρέτως έχουν την ευκαιρία να αναγνωριστούν».

Η εταιρεία, πιστή στη δέσμευσή της να τοποθετεί τον άνθρωπο μπροστά και να αναζητά διαρκώς την εξέλιξή της με τη δύναμη της ομάδας, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/10/2021