Ελλάδα

Βάρκιζα – Οργισμένοι οι γονείς των νηπίων με τους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού

22.09.2021 | 20:27 Eνσωμάτωση

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις για την εγκατάλειψη κοριτσιού δύο ετών σε σχολικό λεωφορείο, όπου παρέμεινε κλειδωμένο επί πέντε ώρες.

Οργή και ανησυχία. Αυτά είναι τα συναισθήματα που νιώθουν γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα. Όπως λένε, δεν το χωράει το μυαλό τους, πώς είναι δυνατόν να άφησαν κλειδωμένο κοριτσάκι δύο ετών σε σχολικό επί πέντε ολόκληρες ώρες και παράλληλα να μην κατάλαβαν την απουσία του παιδιού από τον σταθμό.

Ούτε μια συγγνώμη

Σοκαρισμένη η μητέρα του κοριτσιού, καταγγέλλει ότι οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού προσπάθησαν να κρύψουν το απίστευτο περιστατικό.

Η διοίκηση του παιδικού σταθμού έστειλε e-mail στους γονείς στο οποίο δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη συγγνώμη, ενώ κάνει λόγο για ατυχές συμβάν για το οποίο θα γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την απόδοση ευθυνών.

«Όσο καλά σχεδιασμένες και να είναι οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα προσέλευσης ενός σχολείου, όσο φιλότιμοι και καλόβουλοι να είναι οι συνάδελφοι, το ανθρώπινο λάθος δυστυχώς αρκετές φορές είναι απρόβλεπτο. Ένα τέτοιο ανθρώπινο λάθος ταλαιπώρησε ένα λιλιπούτειο αστεράκι μας με ευτυχώς αίσιο τέλος».

«Θα πέθαινε το κοριτσάκι»

Η γυναίκα που βρήκε τυχαία το αγγελούδι κλειδωμένο στο σχολικό ξεσπά:

«Ή θα υφίστατο μεγάλη ζημία στον οργανισμό του ή θα πάθαινε θερμοπληξία, ή θα πέθαινε…».

Η περιπέτεια που είχε το μικρό κοριτσάκι, θορύβησε πολλούς από τους γονείς του σχολείου, οι οποίοι έφεραν σήμερα τα παιδιά έως την είσοδο μόνοι τους και τα παρέδωσαν οι ίδιοι στους εκπαιδευτικούς.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/09/2021