Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Ο δράστης άφησε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει – «Δεν έχει νόημα να ζω»

22.09.2021 | 20:22 Eνσωμάτωση

Έγκλημα και νέα τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου, καθώς άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στη μέση του δρόμου.

Το χρονικό

Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών έστησε καρτέρι σε μια 30χρονη με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ηλικίας 30 ετών, ονομάζεται Δώρα και διαμένει στην ευρύτερη περιοχή. Ο άνδρας εκτέλεσε τη γυναίκα με κυνηγετική καραμπίνα και ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Την εκτέλεσε με δύο σφαίρες στην καρδιά

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόφυρτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά. Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια αγγλικών. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο γυναικοκτόνος αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο που σκότωσε την 30χρονη γυναίκα με δύο πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του βρήκαν ένα σημείωμα το οποίο έγραφε:

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/09/2021