Ελλάδα

Καλύβια Αττικής – Ισχυρή έκρηξη έσπειρε τον πανικό – 7 τραυματίες, ανάμεσά τους 3 παιδιά

18.09.2021 | 20:06 Eνσωμάτωση

Άντρες του ΕΚΑΒ δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε μετά από ισχυρή έκρηξη στο σπίτι της στα Καλύβια Αττικής!

Πυροσβέστες απομακρύνουν ηλικιωμένο που έχει υποστεί σοκ από την έκρηξη.

Με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν συνολικά 7 τραυματίες, ανάμεσα τους και τρία παιδιά.

«Την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, περνούσα από κάτω από το στενό, ήταν τόσο δυνατή που ήταν σαν να έπεσε ρουκέτα, σαν να μας βομβαρδίζουν ξένα κράτη, τρόμαξα τόσο πολύ που πήγα να πέσω με το μηχανάκι κάτω, τόσο μεγάλη έκρηξη ήταν, τέτοια έκρηξη δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου», δήλωσε μάρτυρας.

Πανικός από την έκρηξη

Ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν προκλήθηκε ισχυρή έκρηξη στο διώροφο σπίτι που βλέπετε, την ώρα που βυτιοφόρο γέμιζε δεξαμενή με αέριο!

Πυροσβεστικές δυνάμεις πήγαν αμέσως στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο διώροφο σπίτι, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε διπλανό οικόπεδο.

Από την έκρηξη που προκλήθηκε νωρίς το πρωί εδώ στα Καλύβια, υπάρχουν μέχρι στιγμής 7 τραυματίες αυτή τη στιγμή βλέπετε τη μεταφορά μιας γυναίκας με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του φορτηγού και ο γαμπρός του ιδιοκτήτη του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς με σοβαρά εγκαύματα, ενώ τραυματίστηκαν και τα τρία παιδιά, η μητέρα τους και η οικιακή βοηθός του σπιτιού.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο σπίτι, ενώ γίνεται έρευνα για το σοβαρό περιστατικό από αστυνομία και πυροσβεστική.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/09/2021