Οικονομία

Capital Product Partners LP – Βραβείο για την περιβαλλοντική της δράση

10.09.2021 | 20:36 Eνσωμάτωση

Βραβείο για την περιβαλλοντική δράση της απονεμήθηκε στην εταιρία Capital Product Partners LP σε συνέδριο του Economist.

Σε ένα περιβάλλον που χρειάζεται προστασία και η κλιματική αλλαγή απειλεί τον πλανήτη, κάποιες επιχειρήσεις δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την προστασία του.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως, διοργανώθηκε το συνέδριο του Economist Thessaloniki Metropolitan Summit, όπου δόθηκαν σε εταιρείες βραβεία που με τις καινοτόμες δράσεις τους προστατεύουν το περιβάλλον.

Στην ενότητα βιώσιμη ναυτιλία το βραβείο πήρε η CAPITAL PRODUCT PARTNERS LP.

«Σας ευχαριστώ πολύ εκ μέρους της Capital Product Partners για το βραβείο αυτό. Είναι μια σημαντική αναγνώριση. Υλοποιούμε ένα πρόγραμμα περί του 1,2 δις αυτή τη στιγμή για τον εκμοντερνισμό του στόλου μας και πρόωση με LNG που είναι ένα ενδιάμεσο –εάν θέλετε- καύσιμο και αυτό είναι μία πολύ σημαντική αναγνώριση», δήλωσε ο Τζέρι Καλογηράτος, CEO της Capital Product Partners LP.

Τη δημιουργία νέων πολιτικών για την προστασία του περιβάλλοντος τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρυ Πάιατ.

«Η κλιματική αλλαγή έχει επηρεάσει τις ζωές μας και είναι απαραίτητο να σκεφτούμε διαφορετικά τον τρόπο που ζούμε».

Στο συνέδριο, στο οποίο παραβρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συμμετείχαν επίσης Έλληνες και ξένοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, συζητήθηκαν οι προοπτικές ώστε η Θεσσαλονίκη να καταστεί ο εμπορικός και τεχνολογικός κόμβος των Βαλκανίων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/09/2021