Ελλάδα

Ράλι Ακρόπολις – Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από το κέντρο της Αθήνας

10.09.2021 | 20:41 Eνσωμάτωση

Τον γύρο του κόσμου με εγκωμιαστικά σχόλια κάνει η χθεσινή εκκίνηση του ιστορικού Ράλι Ακρόπολις με τη διεξαγωγή της COSMOTE 5G ATHENS STAGE στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ένα υπερθέαμα γεμάτο με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και δυνατές συγκινήσεις επεφύλασσε στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού η Cosmote 5G Athens stage. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, η πρώτη ειδική διαδρομή, έγινε στην πλατεία Συντάγματος.

48 πληρώματα με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα από όλον τον κόσμο, προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό, σαρώνοντας τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, με υψηλές ταχύτητες COSMOTE 5G.

Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, δόθηκε το σήμα εκκίνησης. Σε μία συναρπαστική διαδρομή μήκους ενός χιλιομέτρου, οι οδηγοί πέρασαν με μεγάλες ταχύτητες μπροστά από το κτίριο της Βουλής και στρίβοντας διαδοχικά αριστερά, πέρασαν γύρω από εμπόδια, για να τερματίσουν έχοντας κυκλώσει την πλατεία.

Οι συνδρομητές της Cosmote είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις από προνομιακές θέσεις VIP, ενώ όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος μπορούσαν να επισκεφτούν το περίπτερο της εταιρίας, συμμετέχοντας σε διάφορες ενδιαφέρουσες δράσεις.

Το εμβληματικό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, που επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι μετά από 8 χρόνια απουσίας διεξάγεται, με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE, 9 -12 Σεπτεμβρίου με ειδικές διαδρομές στην Πελοπόννησο και τη Λαμία, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/09/2021