Ελλάδα

Ζάκυνθος – 9χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία – Συγκλονίζει ο πατέρας του

22.08.2021 | 21:53 Eνσωμάτωση

Μία τραγική ιστορία διαδραματίστηκε στη Ζάκυνθο, όταν ένα 9χρονο αγοράκι, κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έπαιζε με τους φίλους,. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, βυθίζοντας στο πένθος όλη την κοινωνία του νησιού.

Ανείπωτη τραγωδία. Ένα 9χρονο αγοράκι έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο Τσιλιβί Ζακύνθου, από ηλεκτροπληξία, ενώ, έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του. Συντετριμμένοι οι συγγενείς του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν ζωντανό το παιδί…

«Έφυγε άδικα. Κάναμε αγώνα να μεγαλώσουμε αυτό το παιδί…», είπε ο θείος του παιδιού.

Το αγόρι έπαιζε δίπλα σε κλιματιστικό ξενοδοχείου με διαρροή ρεύματος.

«Δεν έχω λόγια…Μου το έφερε νεκρό στα χέρια ο πατέρας του φίλου του και γείτονάς μου. Έφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές. Έπαιζαν κρυφτό τα παιδιά μας και το δικό μου κρύφτηκε πίσω από κάποιες αφύλαχτες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου», δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας του παιδιού.

Ακαριαίος θάνατος

Οι εγκαταστάσεις των κλιματιστικών του ξενοδοχείου βρίσκονται σε χώρο όπου όλοι έχουν πρόσβαση, πολύ κοντά στο σπίτι του παιδιού…

«Τον είδαν οι φίλοι του ότι δεν είχε τις αισθήσεις του το παιδί μου κι ένα από τα παιδιά έτρεξε και το είπε αμέσως στον πατέρα του, κι εκείνος στη συνέχεια, το πήρε αγκαλιά και μου το έφερε έντρομος. Θα μπορούσαν να είχαν κρυφτεί κι άλλα παιδάκια σε εκείνο το σημείο και να θρηνούσαμε τώρα κι άλλες αθώες ψυχούλες. Θα κινηθώ νομικά», είπε ο πατέρας του 9χρονου.

Πιθανότατα κάποιο από τα κλιματιστικά παρουσίασε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε πάνω του, σκοτώθηκε ακαριαία.

Συλλήψεις για την τραγωδία

Για τον τραγικό θάνατο του αγοριού,συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και ο ηλεκτρολόγος των εγκαταστάσεων.

«Κάθισε δίπλα στο κλιματιστικό αυτό και έπαθε ηλεκτροπληξία. Κόλλησε επάνω που σημαίνει ότι είχε διαρροή, κάτι πρόβλημα υπήρχε…Είναι πλήγμα, είναι οδυνηρό γιατί χάθηκε ένα παιδάκι 9 ετών», είπε ο Διονύσης Γιακουμέλος, Πρόεδρος της Κοινότητας Πλάνου – Τσιλιβή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δικογραφία έχει σχηματιστεί και σε βάρος του ψυκτικού που αναζητείται.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/08/2021