Ελλάδα

Ροδόπολη: Μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες για να σώσουν σπίτι

27.07.2021 | 16:09 Eνσωμάτωση

Οι άνδρες της πυροσβεστικής προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά κάτω από τα κεραμίδια που απειλεί να κάψει ολοσκαιρώς το σπίτι.

Οι πυροσβέστες μπήκαν και μέσα στην οικία προκειμένου να περιορίσουν τον κίνδυνο.

Ο κ. Κολοκούρης Αρχηγός του πυροσβεστικούς σώματος ανέφερε στο MEGA: «Υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες μας δυσκολεύει στην οριοθέτηση της πυρκαγιάς. Προσπαθούμε να μην πάθει καμία ζημιά καμία κατοικία και κυρίως η ανθρώπινη ζωή. Πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις. Τα σπίτια που περνάει η βλάστηση από μέσα μας δυσκολεύει».

Η φωτιά είναι από μερικό έλεγχο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτό που συμβαίνει σε αυτό το σπίτι, και οι προσπάθειες επικεντρώνονται στις ανθρώπινες περιουσίες.

Η ξύλινη οροφή έχει σίγουρα καταστραφεί. Η φωτιά είναι στην ουσία υπόκωφη καίει κάτω από τα κεραμίδια.

Οι πυροσβέστες ρίχνουν συνεχώς νερό. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να σωθεί το εσωτερικό. Η σοφίτα έχει καταστραφεί ολοσκαιρώς.

Οι πυροσβέστες που επιχερούν μέσα είναι αισιόδοξοι αφού έγινε το κύριο μέρος της κατάσβεσης. Πρόκειται για μια χρονοβόρη διαδικασία γιατί η φλόγα σέρνεται βουβά κάτω από τα κεραμίδια.

Την ίδια στιγμή η φωτιά πέρασε με υλικές απώλειες και στον Διόνυσο. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται από μια αποθήκη.

Στην αποθήκη υπάρχουν κάποια πράγματα, υλικά που μπορεί να είναι εύφλεκτα. Η αποθήκη βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο κοντά σε κατοικίες που είναι κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 27/07/2021