Ελλάδα

Μύκονος: Ξέφρενο πάρτι στα σοκάκια & τις βίλες του νησιού – Αντιδρούν οι επιχειρηματίες

25.07.2021 | 20:16 Eνσωμάτωση

Εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης βρίσκουν οι τουρίστες στη Μύκονο μετά το σιωπητήριο που επιβλήθηκε στη μουσική, με αυτοσχέδια πάρτι να στήνονται στα σοκάκια του νησιού ή σε πολυτελείς βίλες.

Εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media. Ξέφρενο πάρτι στα σοκάκια της Μυκόνου Σάββατο βράδυ με τα περιοριστικά μέτρα σε ισχύ. Διασκέδαση, ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς μάσκες, σα να μην υπάρχει πανδημία.

Τουρίστες και επισκέπτες του νησιού δε λένε να βάλουν μυαλό. Μπορεί η μουσική να έχει απαγορευτεί καθόλη την διάρκεια του 24ωρου, όμως οι ίδιοι βρήκαν την λύση.

Με ένα φορητό ηχείο στα χέρια το μεγάλο αυτοσχέδιο πάρτι δεν άργησε να ξεκινήσει. Τα αίματα άναψαν και αμέσως δεκάδες νέοι συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν, όχι μόνο στα σοκάκια αλλά και στις σκάλες και τα μπαλκόνια σπιτιών.

Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το MEGA, οι άνδρες της αστυνομίας, που έκαναν εκείνη την ώρα περιπολία, συνωστίστηκαν και αυτοί ανάμεσα στο πλήθος.

Πολίτες με το ποτό στο χέρι τούς χτυπούν στωικά στην πλάτη, σα να αναγνωρίζουν ότι μάλλον δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Πάρτι & σε βίλες

Ξέφρενο κορωνοπάρτι διοργανώθηκε για ακόμη μία φορά σε πολυτελέστατη βίλα στη Μύκονο.

Τι και αν στο νησί απαγορεύεται η νυχτερινή κυκλοφορία από τη 01.00 έως τις 06:00 το πρωί, κάποιοι πάντα βρίσκουν τον τρόπο να νυχτοπερπατήσουν κάτω από τη μύτη των αστυνομικών Αρχών.

Με το ποτό στο χέρι και τον DJ να δίνει τον ρυθμό, οι θαμώνες διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Η αρχή του κακού είναι όταν κλείνεις τα μαγαζιά. Εμείς επιβάλαμε την τάξη γιατί εμείς θα τρώγαμε το πρόστιμο, εμείς θα βρίσκαμε τον μπελά μας. Από την στιγμή που έκλεισαν τα μαγαζιά, άρχισε να γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Μόλις κλείνουν 01.00 η ώρα τα μαγαζιά γίνονται μέσα στα στενά πάρτι, αυτοσχέδια και στις βίλες! Όταν τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά κάναμε τους τροχονόμους στα στενά, δε συνωστίζονταν ο κόσμος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε κι εμείς για να βοηθήσουμε τις Αρχές», σημειώνει ο Σταύρος Γρύμπλας, επιχειρηματίας στη Μύκονο.

Με αγωνία οι επιχειρηματίες του νησιού αλλά και οι εργαζόμενοι περιμένουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, ελπίζοντας ο Αύγουστος να τους βρει με ανοιχτά τα μαγαζιά και τη μουσική στη διαπασών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/07/2021