Ελλάδα

Ο Άγγελος Διονυσίου μιλά στο MEGA για τον Τόλη Βοσκόπουλο

19.07.2021 | 20:06 Eνσωμάτωση

Ένας άλλος μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής, ο Άγγελος Διονυσίου ένας άνθρωπο που γνώρισε τον Βοσκόπουλο όταν ήταν παιδάκι, έφτασε να συνεργαστεί μαζί του αλλά έζησε και την πολύ στενή φιλία που έδενε τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Στράτο Διονυσίου μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Ράνια Τζίμα.

Έχοντας ζήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο για πολλά χρόνια, ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε για τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού. Έκανε λόγο για έναν άνθρωπο γλυκό, ένα άνθρωπο με πολύ χιούμορ. «Δυστυχώς μας έφυγε…», ανέφερε φανερά φορτισμένος.

«Ήταν πολύ φίλος με τον πατέρα μας, ζούσαν μαζί, έκαναν παρέα, έρχονταν στο σπίτι μας, τρώγαμε μαζί. Είχαμε κάνει μαζί Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Στιγμές, οικογενειακές. Ήταν και οι δύο από φτωχές οικογένειες, λαϊκά παιδία είχαν όνειρο να γίνουν τραγουδιστές και τους ένωναν οι δυσκολίες που πέρασαν στη ζωή τους», ανέφερε για την σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Στράτο Διονυσίου.

«Βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο, βοηθούσε πολλούς νέους καλλιτέχνες. Όταν βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνιση ζήτησε να έχω την ίδια αφίσα μαζί του. Όταν τον ρώτησα: “Αφού κι εσύ έχεις τόσο μεγάλη καριέρα”. Μου έκανε εντύπωση. Έτρεμαν τα πόδια μόνο που βρισκόμουν δίπλα του», τόνισε.

«Βρέθηκαν να παίζουν μπιλιάρδο και ήρθε η αστυνομία να τους πάρει από το μαγαζί γιατί ο κόσμος πήγε να σπάσει το μαγαζί», διηγήθηκε.

Ενώ για το τι άφησε ο Τόλης Βοσκόπουλος είπε: «Το εκτόπισμα που είχε όταν έβγαινε στην πίστα, ήταν μεγάλος καλλιτέχνης».

«Το “αποκοιμήθηκα” του έγραψε με τον Θειόπουλο και μετά από μια περιπέτεια που είχε με τον πατέρα μου, ένας πελάτης είχε δύο κλουβιά με άσπρα περιστέρια κι αυτά πετούσαν μέσα στο μαγαζί, τους έπιασαν τα κλάματα… δεν μπορούσαν να τραγουδήσουν», θυμήθηκε και δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει ένα μόνο τραγούδι.

«Όταν γνώρισα την πίστα ήταν με το τραγούδι: Τσιγγάνος να ήμουν και πάλι», αποκάλυψε.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 19/07/2021