Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Έρευνες στα οικονομικά του 33χρονου συζυγοκτόνου – «Ο δολοφόνος γελούσε σαν να ήταν σε κρουαζιέρα»

05.07.2021 | 13:22

Στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν, «ο δολοφόνος της γελούσε σαν να ήταν σε κρουαζιέρα», δηλώνει ο καπετάνιος ο οποίος είχε επιφορτιστεί από την αστυνομία να τον παραλάβει από την Αλόννησο και να τον μεταφέρει στην Σκιάθο, για να έρθει με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου ομολόγησε τη δολοφονία.

Για μία καλά οργανωμένη επιχείρηση μεταφοράς του καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στη Σκιάθο κάνει λόγο ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος όταν τη ζητήθηκε από την αστυνομία να συμβάλλει σε μια μυστική επιχείρηση.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί», ανέφερε ο κ. Άνθιμος.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο ο καθ΄ ομολογία δράστης ακόμη και την τελευταία στιγμή, ακόμη και λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, χαμογελούσε.

«Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της», είπε χαρακτηριστικά.

Έρευνες στα οικονομικά του συζυγοκτόνου

Η οικονομική κατάσταση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν, έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών του 12 ανακριτή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, αποκάλυψε ότι έξι μέρες πριν τη δολοφονία της 20χρονης ο συζυγοκτόνος αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο στο Πικέρμι, και μάλιστα με χρήματα που είχε πάρει από την πεθερά του.

Η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, είπε ότι η Καρολάιν είχε ζητήσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να χωρίσουν πριν καν ξεκινήσουν τις συνεδρίες με την εντολέα της. Ενδεικτικό ήταν ότι είχε αποφασίσει η βάφτιση του παιδιού να γίνει στις Φιλιππίνες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και η άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου ο ανακριτής να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα τόσο για τις καταθέσεις όσο και για τις συναλλαγές που εκτελούσε πριν και μετά τον φόνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 05/07/2021

Ελλάδα