Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία

30.06.2021 | 13:32 Eνσωμάτωση

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε σήμερα και πάλι ο προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης, Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για τα νέα αδικήματα.

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε, το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για τις νέες διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του για δύο βιασμούς.

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, ο οποίος μετήχθη από τις φυλακές Τριπόλεως, ζήτησε προθεσμία να προετοιμάσει την απολογία του για τις 8 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς, με τις τελευταίες να του απαγγέλλονται στα μέσα Ιουνίου.

Η τέταρτη υπόθεση αφορά έναν 24χρονο, σήμερα, άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε πως ο Λιγνάδης τον είχε βιάσει δύο φορές όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών.

Στην ανακρίτρια ο 24χρονος έφτασε ως μάρτυρας για να καταθέσει όσα γνώριζε για άλλες περιπτώσεις που αφορούσαν στο συγκεκριμένο καλλιτέχνη, και κατήγγειλε και τη δική του κακοποίηση.

Ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο ηθοποιός τον «ψάρεψε» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του Λιγνάδη όταν τον κάλεσε λίγες ημέρες μετά.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 30/06/2021