Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νέα κεφάλαιο για τη Λυδία στην Αλόννησο – Έφτασε στο νησί μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν

29.06.2021 | 19:59 Eνσωμάτωση

Στην αγκαλιά της γιαγιάς της, της μητέρας της δολοφονημένης Καρολάιν, βρίσκεται από τις 09.00 το πρωί η μικρή Λυδία, μετά την απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων.

Η μικρή Λυδία φεύγει από το πατρικό σπίτι του 33χρονου συζυγοκτόνου όπου βρισκόταν εδώ και δώδεκα ημέρες προκειμένου να παραδοθεί στην οικογένεια της μητέρας της.

Λίγα λεπτά, μετά τις εννέα το πρωί, η μητέρα του 33χρονου καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου βγήκε από την πλαϊνή είσοδο της πολυκατοικίας κρατώντας τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο μαζί με τον δεύτερο της γιο προκειμένου να παραδώσουν το 12 μηνών αγγελούδι στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Οι δύο οικογένειες αποφάσισαν η παράδοση της μικρής Λυδίας να γίνει διακριτικά και όχι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Το ενός έτους και κάτι ημερών κοριτσάκι,βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά της μητέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν μετά την απόφαση της εισαγγελικής αρχής να της ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η μητέρα της Καρολάιν μόλις πληροφορήθηκε ότι αναλαμβάνει την ανατροφή της Λυδίας, έφυγε από την Αλόννησο με προορισμό την Αθήνα για να παραλάβει την εγγονής της.

Ήρεμο περιβάλλον της Αλοννήσου

Είχε προηγηθεί, η έκδοση της εισαγγελικής διάταξης το μεσημέρι της Δευτέρας που έκρινε ότι το οικογενειακό περιβάλλον της Αλοννήσου είναι το ιδανικότερο για την ανατροφή της μικρής Λυδίας σε αυτήν την χρονική συγκυρία.

Η Εισαγγελέας Ανηλίκων ωστόσο έκρινε ότι το παιδί πρέπει να διατηρήσει επαφή και με την οικογένεια του πατέρα της και καθόρισε να την βλέπουν πέντε ημέρες τον μήνα από τέσσερις ώρες.

Στο υγιεινό, ήρεμο και ζεστό περιβάλλον της Αλοννήσου, όλοι ευελπιστούν ότι η μικρή Λυδία που τόσο άδικα έμεινε ορφανή από μητέρα θα καταφέρει να μεγαλώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κυρίως με αγάπη και στοργή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 29/06/2021