Κόσμος

Βαλερί Μπακό: «Πώς σκότωσα τον βιαστή μου»

23.06.2021 | 19:25

Η Βαλερί Μπεκό περιγράφει με λυγμούς πως σκότωσε τον βασανιστή της.

«Πήρα το όπλο.Θυμάμαι ότι έκλεισα τα μάτια ..Πρόλαβα να δω ένα φως και ένα δυνατό κρότο. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο, άνοιξα την πόρτα και έπεσε» ανέφερε.

Τον άνδρα που στιγμάτισε ανεξίτηλα ζωή της. Όταν μπήκε για πρώτη φορά στο σπίτι στην αρρχή ως πατριός της.

«Ήμουν 11 με 12 χρονών. Μερικούς μήνες αργότερα μετακόμισε σε εμάς» σημείωσε, συμπληρώνοντας:«Κάθε βράδυ μετά το σχολείο, ερχόταν και μου έλεγε “ανέβα”. Καταλάβαινα αμέσως τι ήθελε να πει».

O Ντανιέλ Πολέτ, πηγαίνει φυλακή για κακοποίηση της μητέρας της και εκείνης, αλλά επιστρέφει στο σπίτι μετά από δυομιση χρόνια σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα.

«Επέστρεψε σαν να είχε λείψει την προηγούμενη μέρα…» τόνισε η Βαλερί Μπεκό, υπογραμμίζοντας πως ούτε οι κοινωνικές υπηρεσίες, ούτε η δικαιοσύνη έβλεπαν πρόβλημα σε αυτό.

Ο Ντανιέλ συνεχίζει να την βιάζει και να την εκβιάζει. Τότε μένει έγκυος και την υποχρεώνει να τον παντρευτεί με τη συναίνεση της μητέρας της.

«Το έκανα επειδή έμεινα έγκυος. Αν δεν το έκανα θα με πετούσαν στο δρόμο έγκυο γιατί δεν είχα κανέναν κοντά μου» πρόσθεσε η Βαλερί.

H ζωή κοντά του έγινε ένα μαρτύριο, το οποίο χειροτέρεψε όταν άρχισε να την εκδίδει σε πελάτες. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν επιχείρησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά την κόρη της.

Στις 13 Μαρτίου του 2016, παίρνει το όπλο που είχε φυλαγμένο στο αυτοκίνητό του και τον πυροβολεί στον αυχένα. Ομολογεί αμέσως ότι λυτρώθηκε…

Για την αθώωση της Βαλερί έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 600.000 υπογραφές.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 23/06/2021

Κόσμος