Ελλάδα

Αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία της Καρολάιν – Β. Λαμπρόπουλος στο MEGA

23.06.2021 | 18:01

Απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από την συζυγοκτονία της Καρολάιν από τον 33χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προσπάθησε να δώσει ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αν κάνουμε μια συγκέντρωση των δεδομένων προκύπτει ότι τουλάχιστον από πέρυσι τον Ιούλιο, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», υπήρξε πλήρης ρίξη της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μεταξύ άλλων η 20χρονη είχε δηλώσει ότι κάτι δεν της άρεσε στη δουλειά του Μπάμπη, πιθανόν το ωράριό του, αιφνιδιαστικές πτήσεις κ.λ.π

Αποκάλυψη MEGA: Η ρήξη στη σχέση της Καρολάιν με τον πιλότο τους τελευταίους μήνες

Υπάρχουν άτομα που ίσως καταθέσουν σύντομα και θα επιβεβαιώσουν αυτό το γεγονός. Κλειδί στην υπόθεση θα αποτελέσουν τα ευρύματα από τα κινητά τηλέφωνα δράστη και θύματος. Το κινητό τηλέφωνο ζητήθηκε τέλη Μάη. Από την πλήρη αναζήτηση από τα δεδομένα του κινητού θα δοθούν απαντήσεις. Να δούμε τι μηνύματα αντάλλασαν, τι κλήσεις είχαν γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και ευρύτερη ενδοοικογενειακή ρίξη, όχι στην οικογένεια της Αλοννήσου, είναι δεδομένο ότι η Καρολάιν δεν ενημέρωνε την οικογένειά της για το τι συνέβαινε στην Αθήνα. Υπάρχει ραγδαία επιδείνωση από τον Γενάρη που φαίνεται να σταματούν εντελώς οι επαφές.

Υπήρχαν ευρύτερα προβλήματα. Η μητέρα του Μπάμπη ανέφερε για παράδειγμα ότι δεν είχε κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της. Το είχαν δει για πολύ λίγο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Υπήρχε απόσταση μεταξύ του ζευγαριού και της οικογένειας του Μπάμπη. Η κατάσταση επιδεινωνόταν. Από την πρώτη επαφή με τα στοιχεία από τα κινητά δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει τα σενάρια που αναπτύσσονται τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται να υπήρχε πρόβλημα στο εσωτερικό του ζευγαριού. Υπήρχε ένα εσωτερικό ζήτημα για το ποιος συνεισφέρει περισσότερο οικονομικά στις αγοραπωλησίες.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 23/06/2021

Ελλάδα