Ελλάδα

Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία σοκ με δύο σφαίρες 

23.06.2021 | 18:30

Με μία σφαίρα στο στήθος και μια στο κεφάλι «γράφτηκε» ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός, σε αυτό το σημείο σε περιοχή ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τα Γλυκά Νερά σε μικρή απόσταση από το αυτοκίνητο του.

Η είδηση πως ο 53χρονος επιχειρηματιας, ο άνθρωπος που μαζί με τον αδερφό του είχαν συνδέσει το όνομά τους με την ταβέρνα «Κρητικός» στην Κάντζα βρέθηκε νεκρός σόκαρε τους πάντες

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί γιατί ο κοινωνικός Σταύρος που ήταν πάντα χαμογελαστός και δεν φαινόταν να έχει προβλήματα έφτασε σε αυτό το σημείο.

Ετοίμαζε μια καινούρια επιχείρηση

 

Οι δικοί του αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή με Missing Alert τον 53χρονο επιχειρηματία που τελευταία φορά εθεάθη σε ένα γάμο.

Μάλιστα πληροφορίες λένε πως ετοιμαζόταν για ένα νέο επιχειρηματικό βήμα αφού είχε μεταβιβάσει το μερίδιο του στην ταβέρνα Κρητικός κι ο ίδιος είχε σχέδια να φτιάξει μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων.

Τα ερωτήματα για το σημείωμα που άφησε στον αδελφο του, πολλά. Όπως ανέφερε τον καθιστούσε αποκλειστικό κληρονόμο, παρ’ οτι η διευκρίνιση έμοιαζε περιττή καθώς δεν ήταν παντρεμένος ούτε είχε παιδιά.

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας έπιασαν το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει κοντά στην θέση Άη Γιάννης στον Υμμητό, όπου και εντοπίστηκε λίγο αργότερα με την Αστυνομία να εκτιμά πως μετά την προσπάθεια του να βάλει τέλος στην ζωή του με πυροβολισμό στην καρδιά -επειδή το τράυμα δεν ήταν θανατηφόρο- έστρεψε το όπλο στον κρόταφο του.

Τα στίγματα των κεραιών έχουν μπει στο μικροσκόπιο όπως και κάθε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να δείξει αν υπήρξε νωρίτερα κάποια επαφή του επιχειρηματία με τρίτο πρόσωπο.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 23/06/2021

Ελλάδα