Ελλάδα

Αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Γιατί δεν αντέδρασε η Καρολάιν

23.06.2021 | 17:15

«Μιλάμε για μία τόσο ακραία κατάσταση που διαδραματίζεται, στο οποίο δεν έχουμε τη δυνατότητα να την αντιληφθούμε υπό συνθήκες κανονικότητας», δήλωσε στο LIVE NEWS ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Στο αν υπάρχει κάποιο άγνωστο κίνητρο πίσω από τη δολοφονία, ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν του έχει πει κάτι παραπάνω πλην αυτών που έχει καταθέσει ο ίδιος.

«Αυτό που αφορά η ανάκριση είναι η διερεύνηση και η ανάλυση των γεγονότων προ της τέλεσης του αδικήματος που έχουμε να εξετάσουμε. Τόσο ο ανακριτής όσο και ο εισαγγελεας ηταν επικεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Το αν έχουμε ένα αδίκημα υπό το καθεστως βρασμού ψυχικής ορμής ή προμελετημένο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση δεν μπορεί να κριθεί εδώ, αλλά αργότερα σε επίπεδο δικαστηρίου».

Το κύριο ερώτημα είναι γιατί η Καρολάιν δεν αντέδρασε, εφόσον ήταν γυμνασμένη και γνώριζε πολεμικές τέχνες.

«Δόθηκαν απαντήσεις στην ανάκριση. Τα πραγματικά περιστατικά όπως παρουσιάζονται από τον ίδιο συνάδουν εν μέρει με τα στοιχεία της δικογραφίας», ανέφερε ο δικηγόρος.

«Μιλάμε για μία τόσο ακραία κατάσταση που διαδραματίζεται, στο οποίο δεν έχουμε τη δυνατότητα να την αντιληφθούμε υπό συνθήκες κανονικότητας», κατέληξε.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 23/06/2021

Ελλάδα