Πολιτική

Μαντέλας: Βιαστικές και αχρείαστες οι δηλώσεις Γεωργιάδη εν μέσω εργασιακού

09.06.2021 | 20:15 Eνσωμάτωση

Τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη για το ενδεχόμενο απολύσεων υπαλλήλων που δεν θα εμβολιαστούν σχολίασε ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας.

«Δεν υπάρχει λόγος κάθε φορά που υπάρχει ένα μεγάλο θέμα να διχαζόμαστε» σημείωσε ο Γιώργος Μαντέλας, υπογραμμίζοντας ότι οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν περιττές, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είχε και την αρμοδιότητα να δηλώσει κάτι τέτοιο ο κ. Γεωργιάδης.

«Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει συλλογικά η κυβέρνηση» υπογράμμισε ο διευθυντής των «Νέων», τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει ήδη συζητήσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων κατηγορίες εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όπως το υγειονομικό προσωπικό.

«Το έχει ανακοινώσει για τον Σεπτέμβριο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όχι όμως με ποινή την απόλυση που είπε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά με κάποια άλλη ποινή όπως η μετάθεση ή κάποια επίπτωση στην αμοιβή» σημείωσε ο κ. Μαντέλας, επαναλαμβάνοντας ότι εκτιμά πως δεν θα φτάσουμε στο σημείο της απόλυσης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/06/2021