Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικές οι εξηγήσεις του 56χρονου για την παρενόχληση της μαθήτριας – Αποκλειστικές δηλώσεις

03.06.2021 | 13:29 Eνσωμάτωση

Αποκλειστικά στο Mega μιλά ο 56χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι επιχείρησε να βάλει μια 16χρονη κοπέλα στο αυτοκίνητό του στις Συκιές της Θεσσαλονίκης. Ο καθηγητής ΕΠΑΛ χαρακτηρίζει φλερτ την συμπεριφορά του απέναντι στην ανήλικη, ενώ ο δικηγόρος του δηλώνει ότι ζητά συγνώμη κι ότι δεν ήθελε να την τρομάξει. Χθες πάντως εμφανίστηκαν άλλες δύο κοπέλες που κατήγγειλαν τον 56χρονο για παρενόχληση.

Σοκάρουν οι αποκλειστικές δηλώσεις του 56χρονου εκπαιδευτικού στο Mega, ο οποίος, θέλοντας να δικαιολογήσει τη σοβαρή καταγγελία 16χρονης μαθήτριας σε βάρος του, λέει πως απλώς ήθελε να φλερτάρει με το ανήλικο κορίτσι.

Το «φλερτ» του τρόμου

Λίγη ώρα νωρίτερα περνούσε το κατώφλι του δικαστηρίου έτοιμος να αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ο 56χρονος προκάλεσε τον τρόμο σε 16χρονη μαθήτρια όταν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε το κορίτσι στην αστυνομία, εμφανίστηκε μπροστά της και της ζήτησε επιτακτικά να μπει στο αυτοκίνητό του για να την πάει στο σχολείο. Το κορίτσι είχε συναντήσει τον άγνωστο άνδρα λίγο νωρίτερα σε καφέ της περιοχής Συκεών, όπου βρέθηκε τυχαία για να ρωτήσει πως θα φθάσει στον προορισμό της καθώς είχε χάσει το λεωφορείο που έπαιρνε συνήθως και μπήκε σε ένα άλλο. Από την πρώτη στιγμή εκείνος έδειξε τις προθέσεις του.

Άλλα δυο κορίτσια 20 ετών αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον άγνωστο που τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά αρχές Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Η δίκη του 56χρονου αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε το υπουργείο Παιδείας για τον 56χρονο καθηγητή, που ήταν σε πολύμηνη άδεια από το επαγγελματικό λύκειο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εργάζεται, κι εμφανίζεται ως ανενεργός εκπαιδευτικός.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/06/2021