Πολιτική

Αποστάσεις απο τους χειρισμούς Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες πήρε ο Αλέξης Τσίπρας

03.06.2021 | 14:19

Αποστάσεις πήρε ο Αλέξης Τσίπρας από τους χειρισμούς του Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα newsbomb και την εκπομπή meeting point. Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τη θέση του μόνιμη στο κόμμα ή στην επόμενη κυβέρνηση είπε ο Αλέξη Τσίπρας ενώ έθεσε και το δίλημμα για την ανάπτυξη μετά την πανδημία σημειώνοντας οτι οι πόρι του ταμείου ανακμαψης θα πρέπει να σδυμπεριλάβουν τους πολλούς.

«Εάν η ανάπτυξη αφορά εν τέλει κάποιους λίγους επιχειρηματικούς Ομίλους και όχι τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αν δεν αφορά τον επιχειρηματία το μικρομεσαίο, εάν δεν αφορά τον εργαζόμενο που θα χάσει το 8ωρο και θα δουλεύει 10ωρο με απλήρωτες υπερωρίες, αν δεν αφορά τον ελεύθερο επαγγελματία που βλέπει πολύ μεγάλες δυσκολίες τα τελευταία δυο χρόνια, αν δεν αφορά τον καταστηματάρχη ο οποίος δεν έχει ρευστότητα και πρόσβαση στις τράπεζες, τότε ποιους αφορά;», ανέφερε σχετικά με την ανάπτυξη μετά το πέρας της πανδημίας.

Όσον αφορά στην προανακριτική, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «έχει εξελιχθεί σ’ ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην πολιτική ζωή».

Ενώ ερωτηθείς σχετικά με τον Νίκο Παππά σημείωσε: «σήμερα διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι στο γραφείο μου όπως ήταν το πρώτο διάστημα. Αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι».

«Για καθέναν από μας, η πολιτική διαδρομή δε σημαίνει έναν συγκεκριμένο ρόλο και μια συγκεκριμένη θέση. Κανένας μας δεν έχει εισιτήριο διαρκείας σε θέσεις και σε ρόλους ούτε εγώ, ούτε τα στελέχη». «Μας κρίνει όλους ο ελληνικός λαός στις εκλογές, τα μέλη των κομμάτων μέσα από τις συνεδριακές διαδικασίες, όλοι κρινόμαστε».

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 03/06/2021

Πολιτική