Ελλάδα

Ραφήνα: Συγκλονίζει η 13χρονη για την απόπειρα βιασμού της

01.06.2021 | 13:16 Eνσωμάτωση

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μέσα στη νύχτα, η 13χρονη μαθήτρια από τη Ραφήνα.

Το δεκατριάχρονο κορίτσι περιέγραψε πώς, ένας άνδρας προσπάθησε να τη βάλει στο αυτοκίνητό του κόβοντάς της το δρόμο την ώρα που έκανε αμέριμνη ποδήλατο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μικρής μαθήτριας, ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα επίμονος στην προσπάθειά του να την αρπάξει και να την βάλει στο αυτοκίνητό του.

«Στην αρχή μου είπε ”Γεια σου κούκλα, τι κάνεις;΄ και μετά έστριψε ανάποδα, ήταν 20 λεπτά που ήμουν… εγώ εδώ πέρα και από δίπλα μου το αμάξι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε η δεκατριάχρονη στους αστυνομικούς, στις 11 και τέταρτο το βράδυ της πέμπτης κι ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο, ένας άνδρας σε ένα λευκό αυτοκίνητο της έκοψε το δρόμο.

Η… πολιορκία του μικρού παιδιού κράτησε 20 περίπου λεπτά και για μια απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου. Το παιδί άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε ο άνδρας έστριψε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της μικρής και βγήκαν στο δρόμο. Ένα ζευγάρι που βρισκόταν στην περιοχή φωτογράφισε με κινητό τηλέφωνο το αυτοκίνητο.

Οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να το ταυτοποιήσουν και αργά το ίδιο βράδυ συνελήφθη ένας 45χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε απασχολήσει τις αρχές και παλαιότερα, καθώς εμφανιζόταν στους κατοίκους της περιοχής ψευδώς ως λογιστής.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν είχε την πρόθεση να τα χορηγήσει στη μικρή μαθήτρια.

Στο εισαγγελέα ο 45χρονος

Την απολογία του στον ανακριτή ολοκλήρωσε πριν λίγο ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια θα εισέλθει στον εισαγγελέα, ενώ αργότερα εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν την ποινική του μεταχείριση.

Ο ίδιος τα αρνείται όλα και λέει ότι δεν μίλησε στο μικρό κορίτσι ούτε της είπε να μπει στο αμάξι του.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 01/06/2021