Ελλάδα

Αθήνα: Βίντεο ντοκουμέντο από σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της πόλης – Από θαύμα γλύτωσε ο οδηγός

01.06.2021 | 20:13 Eνσωμάτωση

Αυτοκίνητο παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε διερχόμενο μηχανάκι. Ο οδηγός της μηχανής από την σφοδρή σύγκρουση πετάχτηκε δεκάδες μέτρα μακριά και σώθηκε από θαυμα.

Το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας παραβιάζει τον ερυθρό σηματοδότη και πέφτει με ταχύτητα πάνω σε ένα διερχόμενο μηχανάκι.

Οδηγός της μοτοσικλέτας είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου που εκείνη την ώρα έκανε διανομή φαγητού. Από την σφοδρή σύγκρουση εκσφενδονίζεται δεκάδες μέτρα μακριά και από τύχη είναι ζωντανός.

«Εγώ λιποθύμησα δε θυμάμαι τίποτα άλλο, χτύπησα κάτω και μετά είδα κόσμο γύρω μου το ασθενοφόρο, αυτό» τόνισε ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας.

Η στιγμή της σύγκρουσης

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA, η ώρα είναι 21:53, βράδυ Κυριακής. Το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην Χαριλάου Τρικούπη. Ο διανομέας βρισκόταν στην οδό Σόλωνος.

Στο βίντεο φαίνεται πως το μαύρο αυτοκίνητο δεν σταματάει στο φανάρι, παραβιάζει το κόκκινο και εμβολίζει με μεγάλη ταχύτητα τον διανομέα.

«Εγώ κατέβαινα κανονικά κι απλώς σε μια στιγμή όταν κοίταξα αριστερά είδα φώτα κι ήταν πολύ κοντά και κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αντιδράσω αυτό μου έγινε στο μυαλό και μετά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο» συμπλήρωσε ο διανομέας.

Ο οδηγός του μαύρου οχήματος, έχοντας χάσει εντελώς τον έλεγχο πέφτει πάνω σε ένα λευκό αυτοκίνητο που βρίσκεται σταθμευμένο. Μόλις κατάλαβε τι έχει συμβεί, βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο και πάει προς το μηχανάκι, ενώ προς το σημείο του διανομέα έτρεξαν πανικόβλητοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί κοντά.

«Ήρθε ο γιος μου με τους φίλους του και με είδανε, το μηχανάκι ήταν 30 μέτρα πιο πέρα, ήταν, κι εγώ πετάχτηκα έτσι κατάλαβα εγώ» πρόσθεσε ο άτυχος οδηγός, προσθέτοντας: «Στο κεφάλι πίσω έχω λίγο ντάξει βάλανε κάποια ράμματα αλλά δεν με πείραξε μάλλον κάναν μια αξονική δεν έχω τίποτα άλλο, το πόδι είναι σπασμένο. Το ένα το αριστερό».

Ο διανομέας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/06/2021