Πολιτική

Μαντέλας: Κρίσιμα τα θέματα ασφάλειας για την κυβέρνηση

01.06.2021 | 21:35

Στα συνεχή περιστατικά δολοφονιών που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Γιώργος Μαντέλας.

«Γεγονός αποτελεί ότι τα θέματα ασφάλειας είναι πολύ κρίσιμα για αυτή την κυβέρνηση, για τον απλό λόγο ότι ήταν και ένα από τα βασικά της προεκλογικής ατζέντας» σημείωσε ο διευθυντής των «Νέων», τονίζοντας πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για να αλλάξει κάτι στην κατάσταση που επικρατεί.

«Το moto που υπάρχει στο Μαξίμου είναι “δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση”, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι κάποια στιγμή τέθηκε και θέμα έκτακτων κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία» πρόσθεσε ο Γιώργος Μαντέλας.

«Δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουν οι έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. Το θέμα έχει πέσει πάντως στο τραπέζι» σημείωσε ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αν συνεχιστούν παρόμοιες ενέργειες να αναζητηθούν πολιτικές ευθύνες στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Το “νόμος και τάξη” ήταν στην ατζέντα της κυβέρνησης και είναι κάτι που θέλει και το κεντροδεξιό ακροατήριο, όμως με την εικόνα που βλέπουμε μέχρι τώρα, δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο» πρόσθεσε ο Γιώργος Μαντέλας.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 01/06/2021

Πολιτική