Ελλάδα

Άλιμος: Πυροβολισμοί εναντίον πολυκατοικίας – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

01.06.2021 | 13:04

Αναστάτωση προκλήθηκε, το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή του Αλίμου μετά από πυροβολισμούς κατά διαμερίσματος πολυκατοικίας στην οδό Κουμουνδούρου.

Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και μετέβη στο σημείο όπου περισυνέλεξε τους κάλυκες, σε μια ομολογουμένως περίεργη υπόθεση.

Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06:30 της Τρίτης, όταν ο άγνωστος πυροβόλησε κατά διαμερίσματος 3ου ορόφου. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα γύρω διαμερίσματα, ένας ένοικος του 3ου ορόφου διαπίστωσε πως υπήρχε τρύπα από σφαίρα στον εξωτερικό τοίχο, η οποία είχε διαπεράσει και τη μονάδα του κλιματιστικού.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Στο σημείο έχει βρεθεί ένας κάλυκας που είναι από εννιάρι όπλο.

Αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Η αστυνομία επιχειρεί να βρει την πορεία που ακολούθησε ο ένοπλος και να τον συλλάβει.

Ποιος μένει στην πολυκατοικία

Τα σημάδια των πυροβολισμών έχουν μείνει στον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας.

Στην συγκεκριμένη πολυκατοικία μένει και αστυνομικός. Οι αξιωματικοί του τοπικού τμήματος ασφαλείας εξετάζουν και αυτό το γεγονός ως κίνητρο του αγνώστου που πυροβόλησε. Όλα αυτά, εάν φυσικά, δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό που δεν είχε ουσιαστικά στόχο.

Αυτή τη στιγμή, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής μήπως και εντοπίσουν αυτόν που πυροβόλησε.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 01/06/2021

Ελλάδα