Πολιτική

Καλογρίτσας: Ήμουν στρατολογημένος στον ΣΥΡΙΖΑ, με φώναξε ο Παππάς για το κανάλι

17.05.2021 | 20:39

Νέες βόμβες κατά του Νίκου Παππά επεφύλαξε ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, κατά τη σημερινή κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Ο γνωστός και ως κόκκινος εργολάβος ή καπετάνιος όπως τον προσφωνούσαν οι σύντροφοί του εμφανώς καταβεβλημένος δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες στρατολογημένος στο ΣΥΡΙΖΑ και ότι με τις εντολές του Νίκου Παππά έγινε ο μπροστινός το καλοκαίρι του 2016 για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ channel.

Σύμφωνα με τις ίδιες κοινοβουλευτικές πηγές ο κ. καλογρίτσας για το ραντεβού με την πλευρά Χούρι σε σκάφος στο Πόρτο Χέλι υποστήριξε ότι ήταν μια φτιαγμένη συμφωνία και ότι ο ίδιος πήγε στο ραντεβού υπο τις εντολές του πρώην πανίσχυρου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοβουλευτικές πηγές της ΝΔ υποστηρίζουν ότι ο Νίκος Παππάς ως ενορχηστρωτής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες έβαλε ως μπροστινό τον κ. Καλογρίτσα για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ channel και όλα αυτά με αποδείξεις.

Κομματικές πηγές κοντά στον Νίκο Παππά σημειώνουν με νόημα ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας βρίσκεται πλέον στη δύσκολη θέση να στοχοποιήσει ακόμη και ποινικά τον γιo του, Ιωάννη Καλογρίτσα μόνο και μόνο για να χτυπήσει τον άλλοτε πανίσχυρο υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται τώρα την εγγυητική από την Τράπεζα Αττική ύψους 8 εκατ. ευρώ την οποία είχε καταθέσει ο Ιωάννης Καλογρίτσας στη ΓΓΕ προκειμένου να συμμετάσχει στο διαγωνισμό και η οποία είχε εκδοθεί την 1 Ιουλίου του 2016.

Τα μηνύματα και τα sms που επικαλέστηκε ο κόκκινος εργολάβος ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ένταση στην επιτροπή με τον κ. Καλογρίτσα να ζητά τα φάρμακά του και τον γιατρό Παύλο Πολάκη να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής και η κατάθεσή του αναμένεται να συνεχιστεί την Τρίτη το πρωί.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 17/05/2021

Πολιτική