Αθλητικά

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο των γυναικών

02.05.2021 | 20:31

Ιστορικό άθλο, σε τρομερά αντίξοες συνθήκες, πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που στέφθηκε χθες βράδυ πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Είναι η στιγμή της απόλυτης καταξίωσης. Ο Ολυμπιακός στέφεται για δεύτερη φορά πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο γυναικών, κατακτά το τέταρτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Συνολικά το 15ο ευρωπαϊκό κύπελλο σε όλα τα σπορ για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο.

«Θερμά συγχαρητήρια στη Ομάδα πόλο Γυναικών που κατέκτησε έναν ακόμα Ευρωπαϊκό τίτλο και σήκωσε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και του Θρύλου του Ελληνικού Αθλητισμού.

»Ο νέος άθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φωτίζει ακόμα περισσότερο την τελευταία δεκαετία που άλλαξε την Ιστορία του αθλητισμού και ανέδειξε δίχως αμφιβολία τον Σύλλογο μας ως τον πλέον επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης!
Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», ήταν η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός. Με όπλο την τέλεια τακτική, το ταλέντο, την ψυχή οδήγησε την Ντουναϊσβάρος ακριβώς εκεί που ήθελε, στον ρυθμό του.

Το χρονόμετρο μηδενίζει, το ταμπλό γράφει Ολυμπιακός – Ντουναϊσβάρος 7 – 6 και το πάρτι έχει μόλις αρχίσει. Ένα κουβάρι παίκτριες και προπονητής πέφτουν στην πισίνα.

Ένας ανεπανάληπτος θρίαμβος, αν αναλογιστούμε τις λιγοστές προπονήσεις, τους ελάχιστους αγώνες λόγω πανδημίας, για μια απολύτως γοητευτική ομάδα, αμιγώς ελληνική, με ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η επόμενη ημέρα του γυναικείου πόλο.

Οι βασίλισσες της Ευρώπης επιστρέφουν μετά τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι το τρόπαιο θα βρεθεί στην ποδοσφαιρική φιέστα της 12ης Μαΐου, η οποία έχει αφιερωθεί στον ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αφού εκεί θα διατεθούν τα έσοδα των εικονικών εισιτηρίων.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/05/2021

Αθλητικά