Πολιτική

Οι πασχαλινές ευχές της πολιτικής ηγεσίας της χώρας

02.05.2021 | 20:45

Εστιασμένα στην πανδημία και την επόμενη μέρα ήταν τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για το φετινό Πάσχα.

Aνάσταση με την οικογένειά του στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Αθηνών έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην έξοδο από την κρίση της πανδημίας και μίλησε για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται, καθώς και εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

«Το ανοιξιάτικο Πάσχα, λοιπόν, προμηνύει ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι. Το Θείο Φως γίνεται ήλιος αισιοδοξίας για την έξοδο από την παγκόσμια περιπέτεια της πανδημίας».

To Λαϊκό νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε για καλή ανάσταση, τσούγκρισε κόκκινα αυγά με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο ευχαρίστησε θερμά για τoν καθημερινό του αγώνα δίπλα στους ασθενείς με κορωνοϊό.

«Δεν αρκούν λόγια ευγνωμοσύνης, αλλά πρέπει να υπάρξει και έμπρακτη στήριξη σε όλους εσάς νοσηλευτές, γιατρούς, προσωπικό που δίνει αυτήν την μάχη».

Αυτό το Πάσχα το μήνυμα της αγάπης να φτάσει σε κάθε σπίτι ευχήθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

«Με το εμβόλιο μπορούμε. Δεν είναι υποχρέωση, είναι δικαίωμα. Αναστάσιμο φως στην ελπίδα, για να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας, για την Αναγέννηση της χώρας με αλληλεγγύη και ανθρωπιά».

«Πολλές ευχές με δύναμη και υγεία στους νέους αγώνες που έρχονται, για να ανοίξει ο δρόμος για την Aνάσταση των λαών», είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κοινή ευχή των πολιτικών αρχηγών, το φετινό να είναι το τελευταίο Πάσχα με πανδημία.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/05/2021

Πολιτική