Κόσμος

Ινδονησία: Τραγικό τέλος για 53 μέλη του πληρώματος υποβρυχίου

26.04.2021 | 13:32

Τραγικό τέλος είχαν τα 53 μέλη του πληρώματος του υποβρυχίου της Ινδονησίας που αγνοείτο από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως το υποβρύχιο βρέθηκε κομμένο σε τρία τμήματα με τον Πρόεδρο και την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Τραγικό θάνατο βρήκαν τα 53 μέλη του πληρώματος του υποβρυχίου της Ινδονησίας το οποίο είχε χαθεί από τις 21 Απριλίου στην θαλάσσια περιοχή Βόρεια του Μπαλί.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως μετά από έρευνες αρκετών ημερών το υποβρύχιο βρέθηκε στον βυθό της θαλάσσιας περιοχής στην οποία για τελευταία φορά εξέπεμψε, κομμένο σε τρία τμήματα.

Τις οικογένειες των θυμάτων συλλυπήθηκε και ο Πρόεδρος της χώρας.

Στο ναύσταθμο από τον οποίο είχε αποπλεύσει την περασμένη Τετάρτη το υποβρύχιο βρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων για να αφήσουν λίγα λουλούδια και να θρηνήσουν τον χαμό των δικών τους ανθρώπων.

Το γερμανικής κατασκευής υποβρύχιο ήταν προγραμματισμένο να συμμετέχει σε άσκηση του πολεμικού ναυτικού της χώρας όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βυθίστηκε. Τα συντρίμμια του υποβρυχίου βρίσκονται σε βάθος 850 μέτρων.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 26/04/2021

Κόσμος