Ελλάδα

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα – Αυξημένη κίνηση αλλά λίγες αγορές

25.04.2021 | 19:12

Κυριακή με τα καταστήματα ανοιχτά… ευκαιρία για βόλτα για τους Αθηναίους, που όμως στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν κάνουν ακόμη τα ψώνια τους.

«Ο κόσμος πράγματι κατέβηκε στις αγορές, αλλά δυστυχώς όχι για αγορές αλλά για βόλτα. Ευελπιστούμε ότι αυτή ήταν μια αναγνωριστική κίνηση προς την αγορά. Είναι τα πρώτα βήματα των καταναλωτών ύστερα από ένα πεντάμηνο αναστολής και καραντίνας» ανέφερε ο Μάκης Σαββίδης, αντιπρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αθηνών.

Τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, και η Ερμού γέμισε από κόσμο που συνδύασε τη σωματική άσκηση με μια ματιά στις βιτρίνες. Ωστόσο οι αγορές ήταν ελάχιστες μιας που ο μήνας τελειώνει και το δώρο Πάσχα δεν έχει ακόμη καταβληθεί.

Τα εμπορικά κέντρα λειτουργούν από το πρωί του Σαββάτου, μόνο με ραντεβού ή με παράδοση των προϊόντων έξω από το κατάστημα, μια διαδικασία με την οποία και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι προσπαθούν να εξοικειωθούν

Οι έμποροι και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων ελπίζουν ότι τη μεγάλη εβδομάδα θα καταφέρουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών καθώς τα καταστήματα κάνουν μεγάλες προσφορές ενώ η καταβολή του δώρου πάσχα σε πολλούς εργαζόμενους θεωρούν ότι θα δώσει ανάσα στην αγορά.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 25/04/2021

Ελλάδα