Life

Η Βάνα Μπάρμπα στην παρέα των Roomies

24.04.2021 | 18:41 Eνσωμάτωση

Στην παρέα των Roomies βρέθηκε το Σάββατο (24/4) η μοναδική Βάνα Μπάρμπα και... ο σύντροφός της ο Fluffy.

Η αγαπήμενη ηθοποιός και πρώην μοντέλο λάτρεψε την παρέα των Roomies κι ευχήθηκε η… συγκατοίκηση να κρατήσει και του χρόνου.Όπως είπε είναι εξαίρεση η συνεργασία μεταξύ γυναικών να πετύχει κάτι που έγινε στην περίπτωση των Roomies.

«Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από τη φύση τους. Μη κοιτάς που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη. Ας ήμουν στην ηλικία τους… θα καθόμουν εγώ στην Ντορέτα έτσι άνετα; Απλά, είμαι σε άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη.», ανέφερε.

«Δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουνα, γυναικείο φύλο, έφευγε… [με φοβόντουσαν]. Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι, οπότε έμενα μόνη μου με 2-3 άντρες. Μετά μεγάλωσα κι άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα. Όταν βγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου.», πρόσθεσε.

«Είχα κάνει μια παράσταση «Οι δυο μονόλογοι» είχε βγει η Ζέτα η Δούκα, η Δορωθέα Μερκούρη ήμουν έτοιμη να δεχθώ τα νέα κορίτσια και με μεγάλη μου χαρά να τα βγάλω. Ο ανταγωνισμός εμπεριέχει ανασφάλεια και νεότητα.Όταν μεγαλώνεις ξερεις ποιος είσαι, τις ήττες, τις νίκες οπότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός, είσαι πιο ελεύθερος κι από την εικόνα σου. Με ενοχλεί να πρέπει να υπάρχει ενοχικό κομμάτι όταν μια γυναίκα μεγαλώνει και μεγαλώνει με συνείδηση», τόνισε κοιτάζοντας τα παλιά.

Αναφορικά στα επαγγελματικά της πλάνα, σημείωσε: «Ετοιμάζω ένα site που θα έχει κοινωνικό πρόσωπο “Βάνα life” θα γίνει κι εκπομπή του χρόνου. Δεν θα είναι reality, θα πάω σε μια γιαγιά στην Γλυφάδα που την ξέρω που έχει πολλά λεφτά, είναι μόνη της θέλουν να τη βάλουν στο γηροκομείο, όλοι νοιάζονται για τα λεφτά της και κανείς δεν πάει να της κάνει παρέα».

Ενώ για τις γυναίκες της ζωής της, την κόρη της Φαίδρα και την μητέρα της, έκανε εξομολόγηση ψυχής για τις δυσκολίες και τα λάθη της.

«Είναι ένα στρεσογόνο για όλους τους γονείς [οι πανελλήνιες].  Μου είπε “ένα μήνα δεν θα μου μιλάς”. Θέλει να μπει φιλοσοφική. Είναι Μπαρμπάκι, όταν την πήγα στο Κολέγιο το ιδιωτικό μου είπε “εγώ δεν θέλω εδώ δεν μου αρέσει”. Οι επιλογές της είναι δικές της.

Είναι δύσκολη ηλικία. Η Φαίδρα είναι ο μόνος άνθρωπος που αγάπησα στη ζωή μου. Οι δύο γυναίκες της ζωής μου είναι η Φαίδρα και η μητέρα μου που δυστυχώς έχει άνια. Είναι μια δύσκολη κατάσταση.

Αν έκανα το χειμώνα θέατρο, δεν αμείβομαι πια, θα ήθελα να το κάνω ερασιτεχνικά και θα έδινα τα χρήματα σε ένα ίδρυμα με καρκινοπαθείς. Αρνούμαι να πάρω χρήματα από τη δουλειά μου πια.

Έχω πάθει σοκ. Το παιδί – πανελλήνιες και η μητέρα μου έχει άνια. Δεν με αναγνωρίζει.»

Αποκάλυψε μάλιστα ότι είναι αρκετά παρεμβατική με τη ζωή της έφηβης κόρης της.  «Ανακατεύομαι πολύ στις κοινικές τις συναναστροφές. Είμαι ελεγκτική και το παιδί δεν το αντέχει. Παίρνω καμια φορά κανά φίλο τηλέφωνο.»

Η Βάνα Μπάρμπα έχει ως σύντροφό της το σκυλάκι της, καθώς δεν εμπιστεύεται όπως είπε τις προθέσεις των ανδρών που την πλησιάζουν.

«Ο σύντροφός μου είναι ο fluffy. Δεν είχα τύχη να βρω άντρα για στήριγμα. Είναι δύκολο να βρω άνθρωπο να θαυμάσω για να κάνω σχέση. Δεν εμπιστεύομαι αυτούς που με πλησιάζουν. Ακόμα και στην ηλικία μου εξακολουθώ να είμαι μια γυναίκα – τρόπαιο, οπότε είμαι καχύποπτη απέναντί τους. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου με διπλό ρόλο… δεν το συνιστώ σε καμία. Τσακιστηκα. Ο μεγαλύτερος ρόλος μου πιο πάνω από όσκαρ είναι η μητρότητα. Μου βάζω 10′. Δεν θα έκανα το λάθος να την πνίγω.»

Όπως είπε της αρέσει πολύ η ελληνική τηλεόραση. «Για το GNTM έβγαλα respect». Ενώ παρακολουθεί πολύ το Master Chef.

Αποκάλυψε ότι είχε τσακωθεί με τον Κοκλώνη για τη θέση του κριτή, «απέρριψα πρόταση για το Just the two of us. Ήμουν πιο νέα στο Dancing.»

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή σε κάποιο reality show, ανέφερε: «Δεν δέχομαι να με κρίνουν άνθρωποι που δεν έχουν την ίδια πορεία με εμένα. Καλύτερα να με φοβούνται παρά να σε σέβονται, γιατί δεν σε σέβονται ποτέ.».

Η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι δεν θα ήθελε να εμφανιστεί ποτέ ξανά στην τηλεόραση, σε κάποιο σίριαλ, ενώ αναφορικά στο νέο της επαγγελματικό σχέδιο το site της, θα είναι έτοιμο λίγο πριν το πάσχα.

Videos & Απoσπάσματα από Roomies - 24/04/2021