Ελίζα Σκολίδη: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA «Σύγκρουση»

Καλεσμένη στην παρέα του Χαμογέλα και Πάλι ήταν η Ελίζα Σκολίδη.

Η Ελίζα Σκολίδη, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Σύγκρουση», αναφέρθηκε στις προκλήσεις του ρόλου της.

«Είναι πάνω από αυτή αυτό που συμβαίνει, είναι ‘πρωτάρισσα’. Θέλει να υπερασπιστεί τον Φίλιππο. Είναι σειρά με ανατροπές και σε κρατάει».

«Η Άννα πιστεύει αυτά που της λέει, γιατί έτσι είναι και η βάση του δικηγόρου. Επειδή την είχε καλομαθημένη ο πρώην σύντροφός της, τώρα νομίζω ότι περνά σε άλλη φάση ζωής της, που παίρνει τα ηνία και αυτό της ξυπνάει ότι θέλει να αναλάβει την υπόθεση ως μεγάλη».

«Η ερώτηση ‘δράμα ή κωμωδία’ είναι πολύ περιοριστική. Στη ζωή δεν είναι όλα; Επειδή είμαι παιδί της κρίσης, μεγάλωσα με την αίσθηση ότι δεν υπάρχει σταθερότητα. Άρχισα να σκέφτομαι τις συνέπειες, αλλά μου βγήκε σε καλό και είχα στήριξη από τους γονείς μου. Δεν ήξεραν αν θα πετύχει, αλλά με εμπιστευτήκανε».

Η Ελίζα Σκολίδη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Απόψε κανείς δεν πεθαίνει» στο θέατρο Μπέλλος.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα ταξίδι στην Αθήνα της Κατοχής και ιστορίες Αντίστασης

Απόρρητο