Ελλάδα

Διπλό φονικό στο Πήλιο: Το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδέρφια – θύματα του μακελειού

07.04.2021 | 13:40 Eνσωμάτωση

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μακρινίτσας Πηλίου από τη φρικτή διπλή δολοφονία με θύματα μια 28χρονη και τον 30χρονο αδερφό της, από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της γυναίκας.

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 28χρόνη και τον 30χρόνο που δολοφονήθηκαν στη Μακρινίτσα από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο αδελφών.

«Μας επιτέθηκε με μαχαίρι»

Η περιγραφή της μητέρας για το πώς δολοφονήθηκαν τα παιδιά της συγκλονίζει.

«Τον ρώτησα αν θέλει να μιλήσουμε και έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να με χτυπάει. Έχω ένα βαθύ τραύμα στο χέρι από το μαχαίρι. Η κόρη μου ήταν πάνω. Τον άκουσε να λογομαχεί με εμένα και ήρθε κάτω η κόρη μου και τότε άφησε εμένα και άρπαξε την κόρη μου. Σε κάποια στιγμή βγήκε έξω. Είχε ειδοποιηθεί ο γιος μου για το τι συνέβαινε και έτρεξε να μας προστατεύσει. Και αυτός παραφυλούσε και τον κάρφωσε με το μαχαίρι στην αυλή», είπε η άτυχη γυναίκα.

«Απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα»

Για προμελετημένο έγκλημα κάνει λόγο η γυναίκα των δύο αδελφών, επισημαίνοντας πως ο δράστης είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν ενώ αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να τον πιάσει αμόκ.

«Απειλούσε μπροστά και στην αστυνομία ότι θα χυθεί αίμα και θα θρηνήσουμε θύματα. Τρέξαμε να κλειδώσουμε πόρτες, η κόρη μου καλούσε την αστυνομία, και σε κλάσματα δευτερολέπτου τον είδα στην πόρτα. Πετούσε πέτρες και ξύλα για να σπάσει το τζάμι», περιέγραψε στην κάμερα του MEGA η μητέρα των θυμάτων.

Από την πλευρά του ο πατέρας ζητάει να αποδοθεί Δικαιοσύνη. «Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για την ανάπαυση το παιδιών μας, τίποτα άλλο», είπε συντετριμμένος.

«Αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δράστη υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, θα απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 07/04/2021