Κόσμος

Αφαίρεσαν το στέμμα της νικήτριας σε καλλιστεία επειδή ήταν… χωρισμένη

07.04.2021 | 13:54 Eνσωμάτωση

Σάλο έχει προκαλέσει στην Σρι Λάνκα η αφαίρεση του στέμματος της «Μις Σρι Λάνκα» λίγα λεπτά μετά την απονομή, επειδή αποκαλύφθηκε ότι ήταν διαζευγμένη.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα της στέψης του διαγωνισμού για την ομορφότερη παντρεμένη γυναίκα στη Σρι Λάνκα.

Δευτερόλεπτα μετά την απονομή η νικήτρια του παγκόσμιου ανάλογου τίτλου του 2019, αφαιρεί το στέμμα από την Pushpika De Silva.

Τον παραδίδει στην πρώτη αναπληρωματική με το επιχείρημα οτι η για λίγα δευτερόλεπτα εστεμμένη είχε πάρει διαζύγιο γεγονός που παραβαίνει τους κανόνες της διοργάνωσης.

Προσβεβλημένη και κλαμμένη φεύγει από την σκηνή ενώ στην συνέχεια ανακοίνωσε οτι χρειάστηκε να νοσηλευθεί για να τα τραύματα που της προκλήθηκαν στο κεφάλι.

Οι διοργανωτές των καλλιστείων ζήτησαν συγγνώμη από την De Silva, η οποία υποστηρίζει ότι είναι σε διάσταση και δεν έχει χωρίσει από τον σύζυγό της.

Φιλιππίνες: Πέθανε από εξάντληση

Ο 28χρονος άνδρας δεν μπορεί να περπατήσει. Με το ζόρι και σχεδόν έρποντας καταφέρνει να ανέβει ένα σκαλί.

Είναι το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από την οικογένειά του μερικές ημέρες μετά τον θάνατό του. Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι συγγενείς του πιάστηκε από τις αρχές να σπάει την καραντίνα και του επέβαλαν να κάνει 300 βαθιά καθίσματα σαν τιμωρία.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν οτι δεν δεν προβλέπεται σωματική τιμωρία ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης αναφέρει οτι το περιστατικό ερευνάται.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 07/04/2021