Κόσμος

Φωτογραφίες με… νόημα από Ελισάβετ και Κάρολο

03.04.2021 | 20:43 Eνσωμάτωση

Με την 94χρονη βασίλισσα και μητέρα του Ελισάβετ φωτογραφήθηκε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος, στον κήπο του Φρόγκμορ Χάους στο Ουίντσορ.

Οι φωτογραφίες τους μπροστά στις ανθισμένες κερασιές δίνουν τροφή στα σενάρια περί παραίτησης της Ελισάβετ υπέρ του Καρόλου σε μερικές εβδομάδες. Και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις εικόνες ξεγνοιασιάς του πρίγκιπα Χάρι σε παραλία του Λος Άντζελες, όπου παίζει με το σκύλο του, μακριά από τις σκοτούρες του Παλατιού.

Nέα τροπή πήρε το σίριαλ Μέγκαν και Χάρι

Η συγγραφέας βιβλίων για τη βασιλική οικογένεια, λαίδη Κόλιν Κάμπελ υποστήριξε ότι η πριγκίπισσα Άννα, αδελφή του Καρόλου και θεία του Χάρι, είναι το πρόσωπο που αναρωτήθηκε τι χρώμα θα έχει το παιδί του με τη Μέγκαν, αλλά το σχόλιο της δεν είχε ρατσιστική διάσταση.

«Η πριγκίπισσα Άννα κατάλαβε ακριβώς και από την αρχή τι είναι η Μέγκαν. Έχω τη βεβαιότητα ότι όλα έγιναν ακριβώς έτσι. Διαπίστωνε με τρόμο, όσο περισσότερα έβλεπε, άκουγε και μάθαινε για τη Μέγκαν, ότι κάτω από την αδίστακτη γοητεία της κρυβόταν ένα σχέδιο» υπογράμμισε η λαίδη Κόλιν Κάμπελ.

Η πριγκίπισσα Άννα ανησυχούσε επειδή η αμερικανίδα νύφη δεν μπορούσε και δεν ήθελε να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές ούτε να δείξει σεβασμό για το θεσμό και τη βασιλική οικογένεια, υποστήριξε η Κάμπελ, η οποία δεν κρύβει την αντιπάθειά της για τη Μέγκαν.

Το ζευγάρι αρνήθηκε πάντως να αποκαλύψει ποιο μέλος της οικογένειας έκανε το επίμαχο σχόλιο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 03/04/2021