Κόσμος

Με τρεις πτήσεις την εβδομάδα η Qatar Airways στη Μύκονο

26.03.2021 | 20:13

Απευθείας πτήσεις από την Ντόχα στη Μύκονο ξεκινά με την έναρξη της τουριστικής περιόδους -στις 14 Μαΐου- η Qatar Airways.

Τα αεροπλάνα της Qatar θα φθάνουν τρεις φορές την εβδομάδα στο νησί των ανέμων συνδέοντας με αυτόν τρόπο το κοσμοπολίτικο νησί μέσω της Ντόχα με άλλες 35 πόλεις σε Ασία και Μέση Ανατολή.

Η εταιρεία με ανάρτηση της στο twitter ενημέρωσε τους ταξιδιώτες για την έναρξη των πτήσεων προς τον δημοφιλή προορισμό

«Η Μύκονος είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι, και το δικό μας @Airbus. Το A320 θα σας μεταφέρει εκεί με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις» ανέφερε η Qatar Airways.

Ο Υπουργός Τουρισμού καλωσόρισε την πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρείας του Εμιράτου

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος που καλωσορίζω την Qatar Airways στη Μύκονο. Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που το ελληνικό νησί, αυτός ο διεθνούς φήμης πολυτελής προορισμός, περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό του ανανεωμένου καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας»

Η Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει επισήμως την τουριστική περίοδο στις 14 Μαΐου. Οι αφίξεις θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την πορεία των εμβολιαστικών προγραμμάτων στις παραδοσιακές χώρες προέλευσης των τουριστών.

Τα έσοδα του Τουρισμού φέτος αναμένεται να φθάσουν το 45-55% των εσόδων του 2019 κοντά δηλαδή στα 9 δισ €

Το πείραμα των Ολλανδών στη Ρόδο

Από την άλλη στο νησί των Ιπποτών ένα ολλανδικό ταξιδιωτικό γραφείο θα φέρει 200 Ολλανδούς για διακοπες στη Ρόδο . Ο καθένας από αυτούς θα έχει πληρώσει 399 ευρώ για 8ήμερες για all-inclusive διακοπές σε ξενοδοχείο Ρόδου. Υπάρχει όμως μια βασική προυπόθεση θα απαγορεύεται να βγουν από το ξενοδοχείο.

Τουλάχιστον 25.000 Ολλανδοί δήλωσαν συμμετοχή για το «πείραμα», και φαίνεται ότι πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ανταλλάξουν την καραντίνα στην Ολλανδία με μία εβδομάδα… καραντίνας στην Ελλάδα. ))

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 26/03/2021

Κόσμος