Ελλάδα

Οι έφιπποι που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

26.03.2021 | 20:22

Στους 13 ιππείς 11 άνδρες και δύο γυναίκες, εστίασαν οι κάμερες στη χθεσινή μεγάλη στρατιωτική παρέλαση. Με τα άλογα και τις στολές τους έκλεψαν την παράσταση, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα όσων τους παρακολούθησαν.

Με τους έφιππους από τον ιππικό σύλλογο Καρύστου «Φίλιπποι» ξεκίνησε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

13 ιππείς ανάμεσα τους και δυο γυναίκες γέμισαν υπερηφάνεια όχι μόνο την Εύβοια αλλά όλη την Ελλάδα.

Συντροφιά με τη Μάγια, το άλογο που παρήλασε μαζί τους μίλησαν στο MEGA για τη μοναδική εμπειρία που έζησαν στην μεγαλειώδη παρέλαση της Αθήνας.

Με άλογά αλλά και επιβλητικές παραδοσιακές στολές έκλεψαν την παράσταση και απέσπασαν το παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα.

Ως σημαιοφόρος παρήλασε ο Γιάννης Μπαγιάτης.

Πρόκειται για τον μοναδικό ιππικό όμιλο που συμμετείχε στη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 26/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.